Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kiadásra szánt céllal hol...

Kiadásra szánt céllal hol lenne érdemes ingatlant venni 80-85 millióért?

Figyelt kérdés
75-85 millióm lenne rá, új építést szeretnék, de nem tudom melyik lenne jobb döntés. Ha Budapesten a belvároshoz közeli kerületekben vennék egy 50-60 m2, vagy kintibb kerületekben XVII.-ben pl

dec. 19. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

7: Vonatra néz, ami csúnya és hangos.

A Podmaniczky utca is az!

dec. 19. 21:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam ezzel a témával kapcsolatban semmit még. Mi az, h új építés nem jó, mert amikorra eladok nem lesz az, nyílván, viszont a régiek ára szintén még gyengébb lesz
dec. 19. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:
22%
Ha találsz belváros közeli, elgyengült árú lakásokat, tedd meg kérlek, hogy írsz ide, lehet érdekelne.
dec. 19. 23:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ketté választanám, mert most újépítésűt, de azt is mondhatnám, hogy semmit se éri meg venni, mire az behozza az árát, évtizedek, de ha csak kiadásról van szó, mert már lenne meglévő, akkor tőlünk XIII-tól befelé magas áron kiadsz egy normális lakást. Ennek annyi a hátulütője, hogy kb már mindenki külföldi, a mi lakásaink is külföldieknek vannak kiadva, viszont mivel nekik a pénz nem számít és euróban fizetnek, nem kell azon aggódni, hogy pénzgondjai lesznek stb.
dec. 20. 10:25
 15/17 anonim ***** válasza:
A hátulütőt úgy értem, hogy lassan a kerületben nem hallasz magyar hangot, kiárazódik a magyar átlagember a piacról. Persze egy tulajdonosnak az az érdeke, hogy főleg ilyen infláció mellett minél többért kiadja a lakását és magasról tesz rá kinek. Emlékszem, amikor anno én albiztam, licitálni kellett, ki ad többet és az erősebb vitte...
dec. 20. 10:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a XI. kerületben vennék, központi helyen, ott szuper a tömegközlekedés, ott vannak az egyetemek,ki tudod adni. Követem a facén a kerületi csoportokat, folyamatosan keresik az albérletet. Egy 2 szobás panelprogramos jó állapotú panelt panelt tudsz venni 65-70 millióért.
dec. 23. 19:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Családi házat, ikerház felet vennék megyeszékhelyen, kellemes kertvárosi részen. Mindent ki lehet adni. Nyíregyházán simán elkérnek 400-at ilyenért és az nem kerül ennyibe, 60 körül megúszod
dec. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!