Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jelenleg is működő (80%os...

Jelenleg is működő (80%os telítettséggel) Airbnb ingatlant , érdemes megvenni egy kb 8milliós hitellel Budapest belvárosában?

Figyelt kérdés

Belvárosi kb. 25 millióért árult kis teljesen felújított lakásról van szó.

Tudom már a Terézváros megtiltotta a rövidtávú bérbeadást, és ki tudja a többi kerület nem tesz e hasonlóképpen a jövőben, ez lehet egy nagy kockázat pl.

Köszi a válaszokat.

tegnap 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem érdemes.
tegnap 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
25 millióért te semmilyen felújított lakást nem kapsz a belvárosban...
tegnap 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem tudok képet küldeni róla neked.
tegnap 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nagyon szívesen megnézném a hirdetést
tegnap 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Létezik 25M-s felújított belvárosi lakás ami nagyjából 15m2. Sőt, 7!!!m2-es lakást is láttam már. Ha kiszámolod a m2 árat, így már nem is lehetetlen. kb. 2-3M / m2....
tegnap 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy ezek általában galériázhatók, szóval legalább a fekhelyet fel tudod tenni a fejed felé. Állandó lakhatásra alkalmatlan, de rövid távra kiadni, esetleg egyetemistáknak kiadni jó lehet... Én elgondolkoznék a helyedben rajta
tegnap 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!