Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladjam így a házat?

Eladjam így a házat?

Figyelt kérdés

Lenne rá vevő, adna most ügyvéd előtt előleget, de csak március elején tudná a teljes összeget kifizetni.

Elég régóta árulom ezt a házat jó lenne ha Ő venné meg, mert német, nem pedig "c" type (sajnos ezekre van nagyobb esély, magyarok nem is érdeklődtek).

Elég alacsony árban egyeztünk meg, szerintem más is adna ennyit, de 2 hónap alatt nem biztos, hogy lenne másik vevő, (főleg német).

Amúgy befektetésnek vettem ezt a házat, sajnos többért, mint amennyit akkor ért, teljesen kipakolva sok mindenre fény derült (sajnos jobban lepusztult, mint gondoltam, erősen vizesedik).

Így 2 év után már inkább szabadulni szeretnék tőle, mert ez az a ház amitől szabadulni kell. Szeretnék másba befektetni, de ha a számlán lesz a pénz az sem érdekel már. Sajnos kb. 500 ezret buknék ezen a "befektetésen" ha ezt elfogadom. Ezen a helyen mostanában az árak sem fognak felfelé menni, mert csak német vagy cigány venné meg ezt a házat, de a cigányokkal nem állok szóba, így kevesebb az eladási esély (amúgy sok német nézte, de nem tetszett nekik a vizesedés).

Te ebben a helyzetben elutasítanád ezt az ajánlatot és várnál még, hátha lesz márciusig valaki aki többet ad 500 ezerrel és kijönnél legalább 0-ra vagy elfogadnád és várnál ugyanúgy márciusig, hogy teljesen kifizessenek, de legalább másba kezdhetnél (ilyenkor még ugyanúgy az én gondom a ház addig)?

ma 19:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Először 7M ajánlott én 7.5-öt mondtam, azt mondta másnap válaszol, de azt nem tudtam, hogy ennyit kell várni.
ma 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Vagyis a 7.5M-ra rábólintott. A nullszaldóhoz 8M kellett volna (többet szerintem nem adnának már amúgy sem).

Ez az összeg sem lenne gond, de nem szeretnék ennyit várni.

ma 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Add oda , de foglalot írjatok és kötbért kössetek ki a szeződésben.

Nyugodj meg, senki nem fogja márciusig elvinni.

Az azonnali pénz mindig jobb, mint a későbbi valamivel több.

ma 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Elég csóró német lehet az, aki nem tud kipengetni 7,5 milliót.

Még magyartól is csóró, nemhogy némettől.

Mondd meg neki, hogy 7,5 millió ha kp-ban kipengetni, ha 2 hónap múlva fizet, akkor 500 ezer a kamat.

ma 20:48
 5/6 mindentudó99 ***** válasza:
Nekem volt vizes házam. Nagyon régen még a szüleim vették bagóért. Talán 17 lehettem. Felújították részben. De olyan vizes volt hogy inkább az eladás mellett döntöttem. Meg volt vagy 10 évig. Mondanom sem kell alig tudtam eladni a vizesedés miatt. Nagy nehezen találtsm egy balekot. Még a hitelt is én intéztem nekik hurcoltam őjet a bsnkba csak vegyék nár neg. 2007 ben adtam el 4.6 milláért. Bukás nem volt sőt jó haszonnal kelt el. De nejed azt ajánlom inkább 500 bukóval szállj ki minthogy a nyakadon maradjon egy pénznyelő . Ha valami vizes vályog azonnal szabadulj tőle
ma 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha két éve árulod, örülj, hogy valaki megveszi márciusban.
ma 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!