Eladjam így a házat?
Lenne rá vevő, adna most ügyvéd előtt előleget, de csak március elején tudná a teljes összeget kifizetni.
Elég régóta árulom ezt a házat jó lenne ha Ő venné meg, mert német, nem pedig "c" type (sajnos ezekre van nagyobb esély, magyarok nem is érdeklődtek).
Elég alacsony árban egyeztünk meg, szerintem más is adna ennyit, de 2 hónap alatt nem biztos, hogy lenne másik vevő, (főleg német).
Amúgy befektetésnek vettem ezt a házat, sajnos többért, mint amennyit akkor ért, teljesen kipakolva sok mindenre fény derült (sajnos jobban lepusztult, mint gondoltam, erősen vizesedik).
Így 2 év után már inkább szabadulni szeretnék tőle, mert ez az a ház amitől szabadulni kell. Szeretnék másba befektetni, de ha a számlán lesz a pénz az sem érdekel már. Sajnos kb. 500 ezret buknék ezen a "befektetésen" ha ezt elfogadom. Ezen a helyen mostanában az árak sem fognak felfelé menni, mert csak német vagy cigány venné meg ezt a házat, de a cigányokkal nem állok szóba, így kevesebb az eladási esély (amúgy sok német nézte, de nem tetszett nekik a vizesedés).
Te ebben a helyzetben elutasítanád ezt az ajánlatot és várnál még, hátha lesz márciusig valaki aki többet ad 500 ezerrel és kijönnél legalább 0-ra vagy elfogadnád és várnál ugyanúgy márciusig, hogy teljesen kifizessenek, de legalább másba kezdhetnél (ilyenkor még ugyanúgy az én gondom a ház addig)?
Vagyis a 7.5M-ra rábólintott. A nullszaldóhoz 8M kellett volna (többet szerintem nem adnának már amúgy sem).
Ez az összeg sem lenne gond, de nem szeretnék ennyit várni.
Add oda , de foglalot írjatok és kötbért kössetek ki a szeződésben.
Nyugodj meg, senki nem fogja márciusig elvinni.
Az azonnali pénz mindig jobb, mint a későbbi valamivel több.
Elég csóró német lehet az, aki nem tud kipengetni 7,5 milliót.
Még magyartól is csóró, nemhogy némettől.
Mondd meg neki, hogy 7,5 millió ha kp-ban kipengetni, ha 2 hónap múlva fizet, akkor 500 ezer a kamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!