Eladjam, vagy kiadjam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Örököltem egy lakást a 8. kerületben, a SOTE kollégiuma mellett (Klinikák metrómegálló).
Régi, gangos ház, 2. emeleti, 1 utcai szoba +hall, konyha, fürdőszoba.
Nagyon alacsony a rezsije.
Mit kezdjek vele?
Mennyiért lehet eladni? 25M körül?
Mennyiért lehet kiadni? 100 körül?
2022. dec. 28. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Eladás
Kiadás
Valami más...
33 szavazat
1/16 anonim válasza:
Add ki, mihez kezdenél az árával? A kiadás viszont folyamatos bevétel úgy, hogy a lakás is megmarad, az értéke nő. Valószínűleg több mint 100-ért lehet kiadni, és ott sok diák van.
2/16 anonim válasza:
Kérdés hogy olyan területen van-e amit hamarosan lebontanak.
3/16 A kérdező kommentje:
2-es: a Fűvészkert utca páros oldalán van.
Melyik részt tervezik lebontani?
2022. dec. 28. 14:51
4/16 anonim válasza:
HA felújítandó akkor 16-18 körül(Ez a reális ennyiért nyomják a valós piacon), ha jobb állapotú akkor 20 fölött is kaphatsz érte.
5/16 mindentudó99 válasza:
El ne add 20%os pénzromlás mellett. Add ki .
6/16 anonim válasza:
16-18 milláért kutyaólat se kapsz, el ne add annyiért. Nem tudom, mit fognak bontani, azon a környéken, nem vagyok bennfentes, de rengeteg bontás volt arrafelé az utóbbi másfél évtizedben, a tömő utca nincs onnan messze, ott is az utóbbi 2 évben bontottak.
7/16 anonim válasza:
4es vagyok. A.) Ha el akarja adni, akkor ennyi. Vagy lehet tulárazza és vár. Az mas kérdés mit vesz belőle.
B.) Kiadja havi 100 ha neki jó.
C.) Eladja, befekteti, a maradékból meg elköltozik nyugatra. Mellette képzi magát. Nálam a C a nyerő ;)
9/16 anonim válasza:
Az én saját valtozatom amit csinálnék, persze menj a saját fejed után: én eladnám és betennem infláció követő allampapirba (premium magyar állampapír) ami jövőre már akár 16-17-18 % koruli kamatot is fizethet. Kitudod számolni ekkora pénzzel az mennyit jelent egy ev alatt. Mindig az előző évi éves infláció + 1,5 százalék kamat prémiumot fizet ha jól tudom. Iden 15 % korul lesz az eves, és sztem jövő évben sem lesz túl alacsony, evvel hónapokban 20 százalék köré is felkészült. Szoval ha jövőre is folytatódnak netán ez a trend akkor a jövő év utáni évben is elég finoman fizethetne.
10/16 anonim válasza:
Evvégi hónapokban 20 százalék köré is felnezett az infláció *** . Volt egy kis autokorrekt ott a közepén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!