Hihetetlen jó üzletet csináltam?
Figyelt kérdés
A 12. kerületben laktam egy panorámás 1000 négyzetméteres ingatlanban, viszont a ház rajta sajnos egy bontandó 100 éves ház, telekárban el tudtam adni így Pesterzsébeten vettem egy kertes házat, a ház az szigetelt jó állapotú, plusz még van rajta egy kis vendégház is ami ugyancsak szigetelt és jó állapotú...dec. 7. 19:17
3/8 anonim válasza:
De régen volt már a 12. kerületi ingatlanbizniszes troll
5/8 anonim válasza:
Ismerős egy fogalmazási stílus, és a tartalom is olyan sablonos... :))
Még pár év, és Mészáros Lőrinc hozzád képest csóró lesz.
6/8 anonim válasza:
1000 négyzetméteres ingatlanod volt és az ingatlanon volt egy 100 nm-es felújítandó ház? Azt hogy kell elképzelni?
7/8 anonim válasza:
Az nem is te házad volt, mert ezt nem először írod ki, hogy valami rokonod szerinted rosszul döntött. Engedd a témát és koncentrálj arra, hogy megállj a saját lábadon, ne arra, hogy más mihez kezdett a saját tulajdonával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!