Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kompromisszum lakásvásárlásnál?

Kompromisszum lakásvásárlásnál?

Figyelt kérdés

Milyen igényetekből tudnátok engedni?

Teszem azt kisebb konyha,kisebb fürdő, fürdő wc egyben.

Tégla helyett panel, erkély,terasz hiánya.

Ilyen kompromisszumokra gondolok

nov. 10. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül mindegyik, sőt pont ilyenem is van.
nov. 10. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szobaszámban, számomra szimpatikus elrendezésben és erkély meglétében nem tudtam volna engedni, minden másban igen.
nov. 10. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a lokáció a legfontosabb, szerintem az egész életed befolyásolja hogy hol laksz, Budapesten néhány utca eltérés egy másik univerzumot jelenthet. A számomra kedvező lokációból nem tudok engedni.

Ezt követi a panel/tégla, és a ház állapota.

Ezt követi a méret, inkább feláldozok plusz 1-2 szobányi területet is.

Számomra az erkély, déli fekvés, lift, külön wc nem szempont. Pozitívum, ha van, de nem létszükséglet.

nov. 10. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden embernek más a prioritás. Nekem a környék a legfontosabb és az, hogy kevés lakás legyen a házban. Az erkély is fontos számomra, szeretek kiülni és nyáron oda teregetem a ruhákat mosás után.

Ha sokan laknak a lakásban, nyilván fontos a külön wc is.

nov. 10. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:

terasz hiánya, kisebb konyha, kisebb fürdő még oké

Na de a fürdő és wc legyen külön. Nem fogok szar szagban zuhanyozni, készülődni reggel..vagy épp akkor wczne az élettársam. Nem, köszi.

tegnapelőtt 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elhelyezkedés, ház állapota, lakóközösség minden mást felülír
tegnapelőtt 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!