Milyen miskolcon az élet,merjek ott lakást venni?
Miskolc egy nagyváros, egyetemi város.
Milyen ott az élet? Olcsók ott az ingatlanok, érdemes ott lakásvásárolni?
Munka, munkalehetőségek az nem érdekel, online home officban dolgozom,havi kétszer fel kell utaznom pestre.
Attól függ, hol akarsz lakást venni, melyik részén. Mi itt lakunk, a férjem ugyanígy dolgozik mint te, én tanár vagyok. Most mi albérletben lakunk, mert nincs olyan környéken lakásra pénzünk, ahova vágyunk.
Egy 35nm panel felújítva 19-20 milliónál kezdődik.
35m2 felújított panellakás 19 millióért??
Az jó,az zseniálisan jó lenne.
Nekem a Vörösmartyn van lakásom.
Imádom hogy belváros, ott van minden a szamban, mégis csendes.
Ha belvárost akarsz ajánlom a Király utca, Corvin, Vörösmarty-t. Cigányok mindenhol vannak, hol nincsenek?
Szinvapark körül nézz szét, ott azért jóval kevesebben laknak, mint mondjuk kifelé Miskolcról. Lyukobanya, Tiszai, Búza, Ujgyori főtér, vasgyar sok része, kerülendő.
Ksh adatai szerint 100e forinttal visz haza kevesebbet egy átlagos miskolci mint egy átlagos pesti.
Nem getto, csak getto veszi körbe, falak nélkül
Én ott nőttel fel, de már 2003-ban is menekültünk onnan sajnos.
Biztos vannak remek részei, ahol viszonylag jól szituált lakosság vesz körül, de az meg már annyira drága, hogy másik értelmes város is szóbajöhet.
Itt nőttem fel, elég jó környéken. Pár éve egy 10km-re lévő községben élek. Azóta nincs az a pénz, hogy ide vissza jöjjek. 100x bunkóbbak az emberek, illetve egy percig se hiányzik a panel. 20-30 milláért környező településen veszel egy kisebb családiházat is. Kocsival meg ugyan annyi idő (ha nem kevesebb), mintha a város egy végéből mennél a másikba.
De, ki mit szeret, értékel! Mindenkinek más szempont a fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!