Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek nem abszurd, hogy...

Szerintetek nem abszurd, hogy Tokyoban kb. azonos áron mennek az ingatlanok, mint Budapesten?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy lakni kell valahol meg Budapest is világváros, de olyan kicsit durva.

Forrás: [link]

Nem gondoljátok, hogy van benne egy nem túl nagy (meg persze mint mondtam, az ingatlan attól még érték) tulipánhagyma effektus? Csak egy icike-picike? Meg hogy ez az egész nyugdíjmegtakarításos dolog is amolyan kétségbeesett állami hattyúdalnak tűnik, mielőtt 2026-ban elveszíti a(z ingatlanlufiban elég nagy szerepet játszó) Fidesz a kétharmadot?

nov. 9. 19:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Szurd le a minimalis meretet 30nm-re. Mar a 4. oldalon 50 millio forintnal fognak tartani az arak, es akkor meg csak a hirdetesek 2%-nal tartunk novekvo ar szerint rendezve.
nov. 10. 14:34
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt kérdezném (lehet minuszolni), hogy sok ilyen kérdés jön szembe gyakorin, aki ezeket felteszi, az miért ilyen frusztrált ? Neked pl lakhatási problémát okoz ez ? Nem rosszból kérdezem, de nekem pl a környezetemben senki se panaszkodik, de itt minden nap jön egy hasonló kérdés. Meg kellene érteni, hogy ez is mint minden más, egy szűk réteg problémája maximum, a mai társadalomban semmilyen szolidaritás nincs, a piacot meg a kereslet és a befektetők irányítják, tojnak magasról, hogy te nem tudod kifizetni a lakbért vagy a lakás árát. Nekünk is van kiadó ingatlanunk, megy a sírás, hogy Budapesten már 200 alatt nincs semmi. AMikor most meghírdettük a lakást kiadásra 270-ért, első nap 5-6-an telefonáltak és ki is adtuk... ez van, nem tudsz ezzel mit tenni.
nov. 12. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!