Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek nem abszurd, hogy...

Szerintetek nem abszurd, hogy Tokyoban kb. azonos áron mennek az ingatlanok, mint Budapesten?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy lakni kell valahol meg Budapest is világváros, de olyan kicsit durva.

Forrás: [link]

Nem gondoljátok, hogy van benne egy nem túl nagy (meg persze mint mondtam, az ingatlan attól még érték) tulipánhagyma effektus? Csak egy icike-picike? Meg hogy ez az egész nyugdíjmegtakarításos dolog is amolyan kétségbeesett állami hattyúdalnak tűnik, mielőtt 2026-ban elveszíti a(z ingatlanlufiban elég nagy szerepet játszó) Fidesz a kétharmadot?

nov. 9. 19:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%

Napi kérdésnek álcázott politikai vergődés.

Kérdező: menj el dolgozni és akkor lesz pénzved, viszont túl fáradt leszel a hülye kérdések kiírásához.

Te is, mi is csak nyerünk vele.

nov. 9. 21:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Csak miattatok fogok pezsgőt bontani 2026-ban, pedig amúgy rühellem Gyurcsányt, de végre egy kicsit az arcotokra fagy majd a mosoly.
nov. 9. 23:21
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
A tiedre fog mikor újra 2/3-a lesz orbánnak... a hozzád hasonlók amíg nem értitek meg a magyar választási rendszert... addig nem tudom mit erősködtök... amíg nem változtatják .eg a választási rendszert... márpedig viktorék nem fogják, addig be vannak betonozva.
nov. 9. 23:26
 14/22 A kérdező kommentje:
A kétharmadnak vége van, ez olyan biztos, minthogy az "apa fiú, az anya pedig lány" hogy stílszerű legyek.
nov. 9. 23:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14!

Akkor 2026-tól olcsóbbak lesznek a lakások, mint Tokioban?

nov. 10. 00:04
 16/22 anonim ***** válasza:
14, csak azért vagy benne biztos, mert nem érted a valasztasi rendszerünket.
nov. 10. 01:18
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeknek az árait elírták. A numbeo szerint Tokióban 1 négyzetméter lakás ára 2-4 millió forint között van, szóval kicsivel több mint a duplája a budapestinek, ugyanígy ott viszont az átlagfizetés is a duplája. (Ami viszont meglep, még Berlinben is magasabb az átlagfizetés a tokióinál)

Amit megfigyeltem, hogy ott elég nagy különbség van a belvárosi és külvárosi ingatlanárok között, míg nálunk nincs akkora.

nov. 10. 01:21
 18/22 anonim ***** válasza:
18%
Az nem abszurd hogy 14 eve onkentes diktaturaban elunk es nem nagyon akarunk ezen valtoztatni? Ez a nep igy haldoklik, azaz el. A magyar spec tipus. Szeret szenvedni es emiatt sirni.
nov. 10. 04:51
 19/22 SZTANN ***** válasza:
100%

Olyan rengeteg és olyan sokféle különbség van a magyar és a japán élet, emberek, igények között, hogy ennek az összehasonlításnak az égvilágon semmi, de semmi értelme nincs.

(Összehasonlítani egyébként is olyasmiket érdemes, amik közül választani lehet. Választhatsz Tokyo és Budapest között?! Mert akkor nem csak a lakást kell megváltoztatnod! )

nov. 10. 08:34
 20/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek szerint Tokió jóval drágább mint Budapest... de ha nincs igazam, mutasd meg költözz Tokióba!

nov. 10. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!