Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen abszurd esetekről...

Milyen abszurd esetekről hallottatok már amikor valaki rendőrt hívott/akart hívni valamiért?

Figyelt kérdés

Tehát olyan szituációk, történések, amire azt mondtátok, hogy bszki ezért rendőrt hívni...

Milyen esetekről hallottatok?

szept. 14. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Szilveszterkor hajnali 1-kor való bulizásra, személyes figyelmeztetés (becsengetni) nélkül rendőrt hívott a szomszéd
szept. 14. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
szept. 14. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

#2:

Szerintem a kérdező nem Radics Peti videókra kiváncsi.

szept. 14. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Youtube keresőjébe keress rá 112-re. Ki ad pár vicces és abszurd esetet.
szept. 14. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A rosszindulatú szomszédom rendőrt hívott ki ránk csendháborításért. A gond ezzel az volt hogy nem is voltunk otthon, 1000 km-el arrébb nyaraltunk. Nekünk is ezt egy másik szomszédunk mesélte, hogy csend volt, kijöttek a rendőrök aztán elmentek.
szept. 14. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Rám a szembe szomszéd hívott rendőrt, álltam az ajtónk előtt és vártam, hogy hazaérjen fater mert nem volt kulcsom, a szembe szomszéd pedig azt hitte, hogy betörő vagyok.

Pedig 10 éve, hogy szomszédok vagyunk.

szept. 14. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik szomszédunk a másikra, mert az kora reggel járt dolgozni, a kutyája elkísérte a kapuig, ahol az ő kibszott dögeik elkezdtek acsarkodni, ők meg felébredtek. Nem a korcsokat kell nyilván megnevelni, hogy ne habozzon a szájuk utcafronti telken élő kutyaként minden, napi szinten elhaladó ismerős emberre (engem is kb meg akartak támadni minden alkalommal, mikor jöttem-mentem), hanem a szomszédot kicsinálni. A grátisz, hogy ezt nekünk teljes büszkeséggel adták elő és végtelenül megsértődtek, mikor nem kezdtük el a szomszédot szidni. Aki amúgy egy idős kisnyugdíjas, nem azért járt reggel 5-kor biciklivel tél közepén is dolgozni, mert annyira jó buli, hanem mert muszáj volt.
szept. 15. 08:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mentem haza egy ősszel, egy kivilágítatlan helyen 2 cangát+az árokban fekve 2 embert találtam. Hívtam járőrt, azok mentőt. A járőr kiért, keltette az egyedeket: kiderült, hogy csak részegek. Elténferegtek a tagok, a mentő visszamondva.
szept. 15. 15:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem dörömbölt már rendőr az ajtómon, és üvölt, hogy azonnal nyissam ki.

Az történt, hogy elmentem bulikázni, majd alkoholmámorosan lefeküdtem aludni. Alapból rohadt mélyen alszom, sokszor az ébresztőre se kelek fel (ezért van több és több fajta), részegen meg pláne. Szabadnapom volt, többször hívtak, mert valaki beteget jelentett, és azt akarták, hogy menjek be helyette dolgozni, de aztán ezt a problémát megoldotta egy másik munkatárs, akkor már azért hívogattak, mert aggódtak, hogy kicsöng ugyan a telefonom, de se fel nem veszem, se ki nem nyomom.

Mikor végül felkeltem, akkor lementem a boltba, bevásároltam, közben a telefonom, ami amúgy rezgőre van állítva 2012 óta, benn figyelt az ágyon, mert elkapott a másnapos szorongás, hogy biztos gázul táncoltam, biztos gáz dolgokat mondtam, biztos írtam az exemnek, nem is mertem megnézni.

Szóval elkezdtek aggódni, hogy nem adok magamról életjelet, viszont a telefonom kicsöng, és mivel tudták, hogy egyedül lakom, tehát nem fog hiányolni senki még két napig, ha esetleg tényleg történt volna valami, úgy gondolták, értesítik a rendőrséget. Tévhit, hogy 48 órán át várni kell, hozzám azonnal kijöttek. Elmondtam nekik, hogy minden oké, és még én éreztem szarul magam, hogy most a semmiért jöttek ki. A jelenlétükben ellenőriztem a mobilom, 47 nem fogadott hívás volt rajta a céges telóról meg random munkatársaktól, meg még öcsémtől is, akit vészhelyzeti számnak adtam meg benn, felhívták, hogy menjem át és nézzen rám, csak akkor külföldön volt, jól belehypeolták magukat a baromságba, de a rendőrök azt mondták, hogy inkább örüljek, hogy odafigyelnek, és inkább jönnek ki egy ilyen vaklármához, mint hogy tényleg bajom legyen, aztán ne keressen senki meg ne tűnjön fel senkinek.

A dolog pikantériája, hogy egy dealer volt akkoriban a szomszédom. Én nem tudom, mit élhetett át, mikor meglátta a rendőröket, de egy hétig nem volt nála mozgás.

szept. 15. 20:00
 10/11 Metionin ***** válasza:

Saját tapasztalat: random néni ordibált naponta az ablakból,hogy rendőrt hív, mert az ablaka alatt cigizek. A buszt vártam ott a megállóban minden nap és soha életemben nem cigiztem. Azt nem tudom, hogy végül hívta-e, mert addigra mindig elmentem a busszal. Illetve régi szomszéd kicsit kattant ptsd-s néni azzal hívogatta ránk a rendőrt, hogy hangosak vagyunk és szerinte nagy gépeket üzemeltetünk illegálisan a lakásban, a poén az volt, hogy mindig akkor amikor otthon sem voltunk. Egyszer a közös képviselőt rángatta fel, mert szintén hangosak voltunk mialatt amúgy épp nyaralni voltunk és a kutyát is az ő ajtaja elé szarattuk. Nincs kutyánk.

Anyámék szomszédja azért hívott rendőrt, mert a kutya szerinte hangosan járkált bent az udvarunkon és ez őt zavarta, mert behallatszott a fürdőszobája kisablakán. Nem mentek ki. Ugyanez a nő szintén telefonált, mert a szembeszomszédja aki éjszakára járt melóba, este későn áll kifelé a kocsival és ez őt zavarta tévézés közben, mert a kocsi fénye bevilágított az ablakán.

szept. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!