Abszurd dolgok jutnak eszembe, és folyton rágodok rajtuk, mi ez?
Ma sétáltam az utcán és egy utcazenész csajt láttam, megálltam és kerestem aprót, de másik nadrágomba volt így nem találtam semmit csak bankkártya volt, el akartam hívni egy fagyira, ebédre, igen! Bármennyire is abszurd ez jutott eszembe, gondolkodtam sokáig, hogy oda megyek csak rájöttem, hogy férfi vagyok és így az jönne le, hogy csajozni akarok, pedig csak olyanokat akartam kérdezni, hogy hogyan lehet valaki ennyire ügyes és bátor, hogy kiáll zenélni. Mert én mernék. Ez 2 órája történt és még mindig ezen rágódok.
Aztán, van egy kedves csaj ismerősöm aki izraeli ma talalkoztam vele angolul tud, franciául és héberül picit magyarul, angolul beszéltem eddig vele, de nekem olyan angol tudásom van, hogy mém lennék a neten ha valaki felvenné, egyik ismerősöm hallotta hogyan beszélek és rosszul lett azt mondta , hogy a párja meg földön fekve röhögött annyira szánalmas volt. Tehát csajjal találkoztam és mikor talizunk szoktunk pár szót váltani, de mióta mondták, hogy undorító az angolom így inkább másik irányba mentem haza, hogy ne kelljen a zebrán a lámpánál értetlenkednem. És most ezen is rágom magam, hogy miért nem próbáltam meg, miért kellett ez? És arra jutottam megint, hogy férfi vagyok és csajozásnak tűnik. Ha mind két esetben férfi lett volna a másik fél most egy jót kajaltam és dumáltam volna ha ráér az utca zenész és akkor a külföldi ismerőssel nem találkozok pl.
Tudom, hogy szánalmas ez és bocsi ha végig olvastad aztán csak nézel, hogy hogyan lehet ennyire semmitérő, szánalmas , vicc valaki..
Van egy ismerősöm, akivel szívesen reggeliznék, pedig nem is kajálni akarok, csak mellette ébredni.🤣
Az angolom meg egy teljesen új, (eddig nem létező) nyelv.
Én nő vagyok, szóval nem hinném, hogy azon múlik a "bénázás", melyik nemhez tartozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!