Vajon milyen megfontolásból vesz valaki ilyen játékot ajándékba?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy Kacka alarm nevű játékot..Vajon milyen megfontolásból vesz valaki karácsonyi ajándéknak egy kaki riadó fedőnevű játékot?
https://www.youtube.com/watch?v=KQgsbuT0eQo
#abszurd,repülő ürülék utánzat,mr.kaki
2023. dec. 22. 18:56
1/5 anonim válasza:
Van akinek ez tetszik.
Ha ismerősöd lennék, én megvenném neked karácsonyra. Hiszen látszik hogy igazából te pont erre vágysz :D
2/5 anonim válasza:
Viccből legfőképp. Szerintem gyereknek komoly szándékkal senki nem venné meg, esetleg baráti társaságnak iszogatós estéhez. Poén faktornak
3/5 A kérdező kommentje:
2
Hát pedig a gyártó gyerekeknek szánta ezt a játékcsaládot...
2023. dec. 22. 19:10
4/5 anonim válasza:
Poén. Gyerekeknek is akár, “nevelő” jelleggel. 2 féle felnőtt van: aki tud nevetni a wc témán, meg aki kínosan feszengve kerüli. Ez a gondolatmenet gyerekkorban alakul ki. Sztem nagyon gáz, h vannak emberek, akik inkább aranyeret kapnak, vagy maguk alá csinálnak, de nem merik megkérdezni, h hol a wc? Ha ők kaptak volna egy ilyen játékot anno, akkor ma sokkal lazábban kezelnék ezt a teljesen természetes kérdést.
5/5 anonim válasza:
Szerintem vicces játék, jókat lehet röhögni rajta, hogy kinél fog kirepülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!