Milyen abszurd esetekről hallottatok már amikor valaki rendőrt hívott/akart hívni valamiért?
Tehát olyan szituációk, történések, amire azt mondtátok, hogy bszki ezért rendőrt hívni...
Milyen esetekről hallottatok?

Amikről én hallottam:
- tényleg békés tüntetésre akart vmi fideszes néni rendőrt hívni, hogy verjék meg a tüntetőket
- vki nem a zebrán ment át, hanem nagyon picivel mellette
- több idióta szomszédról is hallottam: csendrendeleten kívüli időben "túl hangos a kutya", "túl hangos a gyerek", "ne porszívózzon a szomszéd du. 2kor, mert én akkor alszom, mert éjszakás vagyok"
- nem akarták a boltban beszámítani a lejárt kupont

10 éve volt kb. szilveszterkor. Egy zsákutca utolsó, apró könnyűszerkezetes házában lakott akkor még öreglegény haverom, és akkor még nagyon ivott is. Odacsődítette a haverjait, voltunk kb. 12-en, a 30 nm-es házikóban, amely alatt egy vegyestüzelésű kazán működött, jól megrakva. A házban volt kb. 30 fok, és így mindenki hamar hangulatba került. Ment a zene, ordítozás, teraszon duhajkodás, hangos beszéd, amikor a házigazda mondta, csendesebben, mert tuti lesz, aki kihívja a rendőröket. Negyed óra múlva már ott volt a körzetis, de csak ránk szólt. Körbeálltuk, a rengeteg részeg embert elnézve csak mosolygott, mert mindenki meg akarta neki magyarázni, hogy itt csak jó emberek vannak. Nem lett semmi az ügyből, le lett halkítva a zene.
Hozzáteszem tűzijáték, petárda nem volt.

Házibulira nálam is hívtak rendőröket; csak hogy semmiféle házibuli nem volt, én pizsamában hajat festettem otthon, még zenét se hallgattam, meg semmi, mikor csöngettek, kinyitottam (covid alatt történt, egyik szomszéd gyakran csengetett be, hogy adjak neki tojást, tejfölt, mert már megint nem tudott időben boltba menni, szóval azt hittem, ő az), ott áll a két rendőr, hogy ők bejelentést kaptak, hogy itt illegális összejövetel van folyamatban. Mondtam, hogy igen, megőrültem a bezártságtól, szóval én, és a képzeletbeli barátaim ma hajat festünk és bulizunk. Invitáltam őket, hogy kerüljenek beljebb, ha szeretnék, nyugodtan nézzék meg, hogy nem bújtatok embereket azon a 35 négyzetméteren, mondták, hogy nem szeretnének, elég egyértelmű, hogy itt nincs buli.
Középiskolában hívta ki a rendőröket egy, az iskola szomszédságában lakó néni rendszeresen, mert mikor vége lett a tanításnak, a diákok hangosan beszélgettek és nevettek az utcán.
Már nem tudom, hol láttam mostanában egy rövid videót, ami a telefonáló és a diszpécser közti beszélgetést osztotta meg. A telefonáló hölgynek az volt a problémája, hogy csinált valami főzeléket az unokáknak, de nem ették meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!