Szerintetek nem abszurd, hogy Tokyoban kb. azonos áron mennek az ingatlanok, mint Budapesten?
Értem én, hogy lakni kell valahol meg Budapest is világváros, de olyan kicsit durva.
Forrás: [link]
Nem gondoljátok, hogy van benne egy nem túl nagy (meg persze mint mondtam, az ingatlan attól még érték) tulipánhagyma effektus? Csak egy icike-picike? Meg hogy ez az egész nyugdíjmegtakarításos dolog is amolyan kétségbeesett állami hattyúdalnak tűnik, mielőtt 2026-ban elveszíti a(z ingatlanlufiban elég nagy szerepet játszó) Fidesz a kétharmadot?
#3 Mi lenne ha válaszolnál? Szerinted mennyibe kerülnek azok a lakások forintba átszámolva?
Amúgy sok videó készül pont arról milyen olcsó az ingatlan Japánban. Fogy a népesség és sok idős ember után marad üresen a lakás, a fenntartás költsége viszont magas.
Valutaváltót tudod használni, Google keresésbe is be van építve.
Pl. ¥3,900,000 = 9,7 millió Ft
¥5,000,000 = 12,4 millió Ft
Ehhez képest itthon szuterén pincéket adnak olyan ezeréves épületekben, hogy nem tudod mikor szakad a fejedre ha éppen nem ázik be.
Meg olyan gettódzsumbujokban van egyáltalán 20 millió alatt szintén tizenPÁR négyzetméter, ahol nappal se szívesen mész ki és a térkő meg a parkosítás nem fedi el, hogy tele van herbálossal meg késes gettószökevénnyel...
#6 Akkor itt a lehetőség, költözz Tokióba, ott olcsóbb a lakás! Mi a gond?
Ha most beteszek neked linket arról mennyibe kerülnek a lakások Londonban vagy Berlinben akkor megnyugszol, hogy milyen jó is itt mert sokkal olcsóbbak a lakások?
Nem mindegy mennyibe kerül Tokióban ha itt akarsz lakást venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!