Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek nem abszurd, hogy...

Szerintetek nem abszurd, hogy Tokyoban kb. azonos áron mennek az ingatlanok, mint Budapesten?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy lakni kell valahol meg Budapest is világváros, de olyan kicsit durva.

Forrás: [link]

Nem gondoljátok, hogy van benne egy nem túl nagy (meg persze mint mondtam, az ingatlan attól még érték) tulipánhagyma effektus? Csak egy icike-picike? Meg hogy ez az egész nyugdíjmegtakarításos dolog is amolyan kétségbeesett állami hattyúdalnak tűnik, mielőtt 2026-ban elveszíti a(z ingatlanlufiban elég nagy szerepet játszó) Fidesz a kétharmadot?

nov. 9. 19:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy 15m² körüli lakás 80millió felett van. Szerintem Budapesten min. 2x akkora kerül ennyibe
nov. 9. 19:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból kérdezem. Ami linket betettél azon ami van lakás az szerinted mennyi forintba átszámolva?
nov. 9. 19:13
 3/22 A kérdező kommentje:
Nézd már meg az árakat, direkt úgy linkeltem, hogy ár szerint rendezi sorba.
nov. 9. 19:13
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

#3 Mi lenne ha válaszolnál? Szerinted mennyibe kerülnek azok a lakások forintba átszámolva?

Amúgy sok videó készül pont arról milyen olcsó az ingatlan Japánban. Fogy a népesség és sok idős ember után marad üresen a lakás, a fenntartás költsége viszont magas.

nov. 9. 19:18
 5/22 anonim ***** válasza:
35%
Úgy imádom ezeket a fillérje nincs és sír hogy drága minden, leszól mindent... nem a 2/3ad miatt drágák a budqpesti lakások... kereslet/kínálat... komolyan még ezt is a fideszre fogni...
nov. 9. 19:21
 6/22 A kérdező kommentje:

Valutaváltót tudod használni, Google keresésbe is be van építve.

Pl. ¥3,900,000 = 9,7 millió Ft

¥5,000,000 = 12,4 millió Ft

Ehhez képest itthon szuterén pincéket adnak olyan ezeréves épületekben, hogy nem tudod mikor szakad a fejedre ha éppen nem ázik be.

Meg olyan gettódzsumbujokban van egyáltalán 20 millió alatt szintén tizenPÁR négyzetméter, ahol nappal se szívesen mész ki és a térkő meg a parkosítás nem fedi el, hogy tele van herbálossal meg késes gettószökevénnyel...

nov. 9. 19:22
 7/22 A kérdező kommentje:
#5: Azzal, hogy ingyen helikopterpénzt szórtak az adófizetők kollektív zsebéből annak a rétegnek, aki MEGÍGÉRTE, hogy csinál 3 gyereket lényegében beleavatkoztak a SZABADPIACI folyamatokba, ami az egész szektoron átgyűrűzött a kivitelezőktől a forgalmazókon át egészen az aranyáron dolgozó szakikig.
nov. 9. 19:26
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

#6 Akkor itt a lehetőség, költözz Tokióba, ott olcsóbb a lakás! Mi a gond?

Ha most beteszek neked linket arról mennyibe kerülnek a lakások Londonban vagy Berlinben akkor megnyugszol, hogy milyen jó is itt mert sokkal olcsóbbak a lakások?

Nem mindegy mennyibe kerül Tokióban ha itt akarsz lakást venni?

nov. 9. 19:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt megnéztem, de marhára nem ugyanezek az árak itthon.
nov. 9. 19:30
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
De miért lenne abszurd? Tokyoban szerinted többnek kéne lenni, vagy kevesebbnek? Mindenhol annyiba kerül, amennyiért megveszik. Pl Ózdon van 7millió körül panellakás, Budapesten meg 50m felett is. Hasonló méretű, állapotú.
nov. 9. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!