Kertes házat vagy panellakást vesznek hamarabb az emberek?
Figyelt kérdés
okt. 6. 11:22
1/6 anonim válasza:
Fiataloknak első, hogy legyen munka a környéken. Hiába szép és nyugodt az élet egy falusi családi házban, ha munka meg a városban van.
2/6 mindentudó99 válasza:
Amelyik tetszik amelyikre telik és ahonnan ellehet érni a munkahelyet.
3/6 anonim válasza:
Budapesten meg a nagyvárosokban nyilván panelt vesznek hamarabb az emberek, a kisebb településeken ahol nincs is panel, ott meg marad a kertes ház vagy társasházi lakás.
4/6 anonim válasza:
Ahol van panel ott azt veszik előbb mert olcsóbb.
5/6 anonim válasza:
Nem ugyanaz a célcsoportja a kettőnek, tehát így konkrét emberre lebontva nem mondhatod, hogy bárki hamarabb veszi meg az egyiket, mivel valószínűleg a másikat meg se nézi, ha nem azt keres.
Eladhatóságnál első körben a lokáció népszerűsége számít és hogy a környékhez és a többi hasonló állapotúhoz, méretűhöz... stb. képest milyen ára van. Ha keresett helyen van és pár millával olcsóbb, mint a vetélytársak a kategóriájában, akkor fogják gyorsan megvenni.
6/6 Senior Séf válasza:
Ez erősen korfüggő. Világmegváltó koromban én is panelban laktam, míg 40 évesen rá nem jöttem, hogy ott valóban csak LAKNI tudok, ÉLNI nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!