Miért panaszkodnak az emberek, hogy drágák a lakások?
Az ingatlan.com oldalon Budapesten és az agglomerációban 81 lakás van 15 millió alatt, 300 lakás 20 millió alatt, 1 198 lakás 30 millió alatt...
15/20 millió alattiak nyilván picik (és van pár romhalmaz is), de amúgyis sokan kis panelben élnek.
Ahhoz az önerő 2-3 millió forint.
A héten kezdtem el nézegteni lakásokat és nagyon meglepődtem.
Jaja, mint annak idején, amikor egy hirdetésben azt olvastam, hogy 8 (!) négyzetméteres öröklakás (?) eladó.
Én meg elképzeltem, mi fér bele abba az öröklakásba...
Magyarul: ezek lakhatatlan lyukak.
Áh igen, első, igazad van, van jó pár olyan. Köszi!
3-as, azért az szerintem nagyon szélsőséges eset.
8. De fog fel! Az emberek LUSTÁK, MINT A DÖG!!! Én, Budapesten belül, időjárástól függően, 2-3 járművel, olyan 1-1,5 óra alatt érek lakástól-melóig. Munkatársam, vidékről, 1 vonat vagy busz + Metro, 1 óra alatt. De sokan nem akarnak vidékre, sőt, még külső kerületbe sem költözni.
És lenyomják, hogy nekik kell a belváros, a színház, mozi, éttermek, bulihelyek miatt. De amikor megkérdem, hogy mikor voltak utoljára ilyen helyeken, jönnek a válaszok, hogy: "Mibű"?" "Mikor, mikor melózok estig?" "Gyerek mellett?" "Hát tegnap is megittam 1 sört a sarkon!"... Mint haverom apja, aki konkrétan 40-45 MÉTERRE!!! lakik a Balatontól, A TÓTÓL!!!, és sem nem úszik, sem nem pecázik, sem nem evez, sem nem zabál lángot vagy hekket, semmi.
Ahány ilyet találtam eddig, mind bontandó rom volt, vagy résztulajdon, vagy valakinek van haszonélvezete szóval nem költözhető.
(Vagy egyszerűen direkt alacsonyabb árat ad meg a valósnál, hogy előbbre sorolja az oldal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!