Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mást is stresszelt az első...

Mást is stresszelt az első lakásvásárlás?

Figyelt kérdés

Akiket kérdeztem személyesen azt mondták, ha később lesz az már könnyebb lesz. De elsőre ez a rengeteg ügyintézés, utánanézés, van-e tartozás, közös képviselőkkel egyeztetés, megfelelő ügyvéd stb.

Engem valahogy most még az adásvételi szerződés aláírása is stresszel, pedig elvileg mindennek utána néztem, a lakással kapcsolatos javítani valókkal kapcsolatban is tisztába vagyok.

Más is stresszelt rajta sokáig, amíg nem történt kulcsátadás az előtte lévő dolgokkal?

aug. 28. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az elsőnél, még a negyediknél is. Mindegyik máshogy volt stresszes.
aug. 28. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Én csak az elsőnél. A többi ingatlannál már nem. De legutóbb a garázst úgy vettem mintha a boltba szaladtam volna le...
aug. 28. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szinte az összes lakásomat hirtelen vettem, nem volt időm hezitálni.

Mivel mindig a legolcsóbbakat vettem, rögtön rá kellett csapni.

Amin gondolkodtam, azt szinte soha nem vettem meg végül.

aug. 28. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első lakáson sokat gondolkodtam, el is vitték mások...
aug. 28. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Én megbíztam egy profi ingatlanost, aki mindet is intézett. Ügyvéd, papírok, bank, magánhekus, parkolóscég, közművek,...mindent. Jó, +300 volt, ami akkor még nagy pénz volt, mert akkor volt egy minimálbér valami 35.
aug. 28. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Egyáltalán nem stresszelt, pedig én építkeztem.
aug. 28. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha màr odáig jutnak, hogy lakást tudok venni, akkor nem stresszelnék túlságosan. Persze egy csomó mindennel jár ezt, de lesz egy ingatlanod, ami a tiéd...ezért bőven megéri vègigcsinálni.

Bárcsak én is ott tartanék már, hogy ez legyen a "stressz" és nem az, hogy a főbérlő mennyit emel a lakbéren stb.

aug. 29. 11:21
 8/8 anonim válasza:
100%
Én is nagyon stresszeltem főleg mert 30 év alatt voltam és teljesen egyedül intéztem mindent. Sokáig gondolkodtam hogy jó döntés e de szerencsére mostmár visszagondolva abszolút jó befektetés volt minden szempontból
aug. 29. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!