Mást is stresszelt az első lakásvásárlás?
Akiket kérdeztem személyesen azt mondták, ha később lesz az már könnyebb lesz. De elsőre ez a rengeteg ügyintézés, utánanézés, van-e tartozás, közös képviselőkkel egyeztetés, megfelelő ügyvéd stb.
Engem valahogy most még az adásvételi szerződés aláírása is stresszel, pedig elvileg mindennek utána néztem, a lakással kapcsolatos javítani valókkal kapcsolatban is tisztába vagyok.
Más is stresszelt rajta sokáig, amíg nem történt kulcsátadás az előtte lévő dolgokkal?
Szinte az összes lakásomat hirtelen vettem, nem volt időm hezitálni.
Mivel mindig a legolcsóbbakat vettem, rögtön rá kellett csapni.
Amin gondolkodtam, azt szinte soha nem vettem meg végül.
Ha màr odáig jutnak, hogy lakást tudok venni, akkor nem stresszelnék túlságosan. Persze egy csomó mindennel jár ezt, de lesz egy ingatlanod, ami a tiéd...ezért bőven megéri vègigcsinálni.
Bárcsak én is ott tartanék már, hogy ez legyen a "stressz" és nem az, hogy a főbérlő mennyit emel a lakbéren stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!