Miért a XX. és XXI. kerületek a legolcsóbbak Budapesten, lakásvásárlás szempontjából?
Csak nevetni tudok az olyanokon mint az első, mivel életükben nem jártak még a környéken és odahányják, hogy "Gettó" 6 hónapja költöztem Csepelre és soha semmilyen atrocitás nem ért. A 4-6 és a metroállomásokon több csöves és cigány van. Konkrétan azt nézegetem mindig az erkélyről mennyi fiatal csinos lányka van errefele:)
Előbb vagy utóbb aki lakást szeretne venni, nem fog tudni máshol venni csak Erzsébeten és Csepel és itt is kilőnek az árak. 34 milláért tudtam venni a 2. emeleten parkra néző 1+2 félszobás 56nm felújított ingatlant. Konkrétan a HÉV-el 10 azaz TÍZ perc alatt bent vagyok a borároson (ami már a belváros kezdete) mi ez ha nem jó ár-érték arány?
Csak nevess, jártam mindkét kerületben.
Pesterzsébetről annyit, hogy a Wekerleteleppel összekötő hidakon térfigyelő kamerák vannak Pesterzsébet irányába, de visszafelé nincs. Vajon miért? :D
Egyébként érdemes azt is megjegyezni, hogy Pesterzsébet egy jó nevű munkás kerület _volt_. Ez akkor változott meg gyökeresen, amikor a ferencvárosi rehabilitációt elkezdték és onnan nyomták ki a "jó népet", amiből Csepel is kapott.
Ha már szóba került a csepeli HÉV, akkor kerüljön az is szóba, hogy az autós közlekedés egy átlag napon még hagyján, de ha történik valami, akkor kb lehetetlen kijutni a szigetről. A Kvassay hídnak van értelmezhető áteresztőképessége, a Gubacsi híd pedig vicc. Ok, van az M0, de annak pont ez a szakasza a legforgalmasabb, mert itt összpontosul a teljes Balkánról jövő tranzitforgalom azon a szerencsétlen 2x3 sávon.
"soha semmilyen atrocitás nem ért" nagy kedvenc! Nekem van igényem arra, hogy a körülöttem lévő embereken lássam, hogy valamennyire kultúrált közegben lakok. Laktam a nyócker közepén is és "soha semmilyen atrocitás nem ért", de attól még nem szívesen laktam egy olyan helyen, ahol a sarkon kurvák voltak, tele volt hajléktalannal, állandóan cigit/tüzet/autós biztosítékot kértek, stb.
4-es, ha már 30+ éve laksz Csepelen, akkor honnan tudod, hogy máshol nem jobb lakni?
Személy szerint csak Budapesten laktam legalább félévig a III (több helyen és jelenleg is itt lakok), VI, VIII, XI, XIII és XXII kerületekben. Néhány napig voltam a XX kerületben.
Az 1-es és 3-as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!