A Perényi Zsigmond utca eleje, milyen közbiztonság szempontjából?
Láttam, hogy vannak ilyen kérdések, de régiek és nem nagyon válaszolt rá senki. Érdekelne, mert oda fogok költözni és van egy kamasz lányom.
Nekem normális, csendes környéknek tűnt, de látom, hogy az utca közepe-vége felé vannak sorház jellegű vagy egyszintes, lepukkant házak, amiből lehet következtetni. De még az se biztos, hogy azt jelentené, hogy rossz a közbiztonság.
Köszönöm a válaszokat.
1-nek. Ez nem válasz, hanem kérdésé a kérdésre.
De hogy boldog légy, megválaszolom: hónapok óta nézek lakásokat, az árak magasak, a lakások nagyon változatosak. Ha 50M-m lenne, nem lenne gond, de nem így van. AZt is látom, hogy a jó ár-értékarányúakat elkapkodják, volt olyan amit elszalasztottam, mert túl sokat rugóztam rajta.
Amit meg fogok venni az nagyon tetszett, felújított és elég rá a pénz (kölcsönnel) Nekem a környék se volt riasztó. Külváros, de semmi rémhírt nem hallottam eddig, csak a kollégáim cseszegettek, hogy el kellett volna menjek körülnézni jobban arrafelé. Akkor már nem nagyon lehetett visszakozni, le volt téve a letét a közvetítőnél.
Magam miatt nem aggódok, de ha este hazajön majd a buliból a kamasz gyerekem, nem tudom kell e félnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!