Ingatlanosnak mennyit kell fizetni eladó lakások címéért? Vagy hogy működik ez?
Úgy értettem, ha bemegyek eladó lakások után érdeklődni. Akkor a címekért mennyit kell fizetni?
Mert itt még nincs semminek sem a százaléka...
Idő óta szokás helyenkènt pènzt kèrni mikor címeket adnak ki, ez változó, de sztem pofátlanság. Menjen ès mutassa az ingatlant, szervezze a megnèzèst, ez volna a dolga.
Kèrdezd meg, ès olvasd át mit akarnak veled aláiratni ilyenkor
"Úgy értettem, ha bemegyek eladó lakások után érdeklődni. Akkor a címekért mennyit kell fizetni?"
Az ÖSSZES, de szó szerint az ÖSSZES olyan hely, ahol címpénzt akarnak kérni eladó vagy kiadó lakásért, az CSALÁS. Így, csupa nagybetűvel. Az ingatlanos abból él, hogy az eladó / kiadó lakás tulajdonosa megbízza jutalékért, hogy adja el/adja ki az ingatlanját. Olyan nincs, hogy neked vevőként fizetned kéne ezért.
Ez olyan, mintha a boltban pénzt kérne tőled az eladó, ha megkérdezed, hol tartják a kenyeret. Az ingatlanos és a boltos is elad, nem pedig pénzt kér azért, hogy megmondja, hogy mit ad el és hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!