Mennyire lesz rossz cigány putri mellett lakni?
Figyelt kérdés
Budapest 13. kerületéből költözünk egy Pest megyei településre ott egy nagyon kis aranyos szép házat találtunk olcsó volt de mindjárt megtetszett sajnos kiderült hogy az egyik szomszéd egy hatalmas kisebbségi család.... nem tudom mikor megnéztük az ingatlant láttuk ezt az ingatlant hogy kupis de hát mindenhol vannak kupis kertek.... egy hónap múlva fogunk oda költözni a szomszédok már nagyon megijesztettek hogy borzalmas leszaug. 16. 11:08
31/42 mindentudó99 válasza:
Láttad hogy kik a szomszedok mégis megvetted. Így jártál.
32/42 anonim válasza:
Kérdező, nem bántásból, de azonnal hirdesd meg a házat, akár áron alul is, hátha találsz egy - hozzád hasonló - madarat.
Komoly tanulópénz lesz, de legalább nem kapsz agyvérzést rövid időn belül.
33/42 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem melyik település...?
34/42 A kérdező kommentje:
33. Ózd
szept. 3. 19:29
36/42 A kérdező kommentje:
35. Igen tényleg nagyon szép annyira minőségi anyagok vannak beépítve annyira gyönyörű a kert is elektromos kapu medence szauna
szept. 3. 19:51
37/42 anonim válasza:
oké, de mit ér mindez az ország egyik híresen cigányfertőzött településén egy putri mellett?
…
38/42 anonim válasza:
"fertőzött" aki igy nyilatkozik az meg is erdemli az összes disznóságot amit a szomszedai csinalnak vele😀
Ilyen rosszmaju gci szomszedom lenne sztem én is atdobnam a szemetet hozzá
39/42 anonim válasza:
38., lehet játszani a nebáncsvirágot, meg törekedni a polkorrekt szóhasználatra, de az, hogy tisztességes családok kényszerülnek elhagyni az otthonaikat ezek miatt, valamivel nagyobb tragédia...
Te pedig pontosan azt a hozzáállást hozod, mint a c-vitaminok, gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!