Támogatod, hogy a romák lakta északi és keleti megyékben a közhivatalokban és az iskolákban a magyar mellett a cigány zászló is kitétessék?
Figyelt kérdés
Ők is az ország részének érezhetnék magukat azáltal, hogy a jelképeik megjelennek a magyar mellett. Szerintem ez sokat segítene a romák társadalmi elfogadottságán és elősegítené az integrációt.2021. szept. 8. 16:56
A kérdező szavazást indított:
Igen, támogatom.
Nem támogatom.
71 szavazat
1/16 anonim válasza:
Én azt támogatom, hogy Mo. új himnusza Varga Irén Kisapám c. slágere legyen.
2/16 anonim válasza:
Kifejtenéd hogy segíti az integrációt illetve a társadalmi elfogadottságot az ha kiteszik a hivatalokra a roma zászlót? Eddig azt hittem a szorgalmas munka, a tanulás, a célzott (és jól végrehajtott!) programok tudják segíteni de lehet lemaradtam valamiről...
3/16 anonim válasza:
Egy normális országban a magyar mellett helyet kapna az uniós, a szivárványos és a roma zászló is. Sajnos a magyar nacionalisták ehhez úgy állnak, mint a románok a székely zászlóhoz.
5/16 anonim válasza:
Miért fosztanánk meg a többi megyét a lehetőségtől?
6/16 anonim válasza:
A cigányok építették fel Magyarországot.
7/16 anonim válasza:
Annyi szükség van rá mint a szivárványosra meg a kékre. Talán gyújtosnak jó, egy megtürt etnikum ami sohasem volt államalkotó (sehol sem).
8/16 anonim válasza:
Zászlózassal még nem oldottak meg semmit.
Gyulán akkor kitehetnék a szlovákot,Solymarom a németek, Tolnában meg a székelyt, stb.
Milyen a cigány zászló, még nem is hallottam róla?
9/16 anonim válasza:
Nincs népidentitásuk. Értelmetlen lenne, csak nagyon kevés cigányt érdekli a népe.
10/16 anonim válasza:
Majd miután hasznosan fejlesztik az országot akkor igen. Addig meg értelme mint a döglött lónak beöntést adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!