Árokpart kérdése:
Elképzelhető, hogy az ország nagy része már inkább Jantyik János és Bódis Csaba mellett áll inkább mint a Fidesz mellett?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy csak a többség még nem meri like-olni sem őket?2021. aug. 26. 23:21
1/8 anonim válasza:
Hogyne. 5 millió rajongója van Jantyik Jánosnak (XDDDDD már a névtől halálra röhögtem magam, sorry) és 6 millió Bódis Csabának. Pokémonnak amúgy meg 9 millió.
Árokpart, te hol találod meg ezeket a kreténeket? És milyen gondolatmenettel jöttél rá, hogy az ország nagy része mellettük áll?
3/8 anonim válasza:
Nem kérdező, az ország döntő többségének fogalma sincsen arról ki ez a két ember és miért is kellene melléjük állni.
Az ország túlnyomó többsége le se sz@rja mi van velük.
4/8 anonim válasza:
2: "Ez a tartalom jelenleg nem érhető el." Pedig már annyira Jantyik-rajongó akartam lenni XD
Bódis: " Mivel a facebook nem engedi nekem jelenleg hogy linket osszak mert korlátozták a profilom hogy kommentelni és válaszolni se tudjak," Értjük, ez se százas.
5/8 anonim válasza:
Te honnan szeded ezeket a nímand figurákat? Egy közepes forgalmú kocsmárost többen ismernek mint ezeket ketten együttvéve 😅
6/8 anonim válasza:
Ha odamész az utcán bárkihez, szerintem az Fekete Pákóról többet tud, mint erről a két no name figuráról.🤣🤣
8/8 galaxy01 válasza:
Jó próbálkozás, de jantyik egy DK-s provokátor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!