Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire lesz rossz cigány...

Mennyire lesz rossz cigány putri mellett lakni?

Figyelt kérdés
Budapest 13. kerületéből költözünk egy Pest megyei településre ott egy nagyon kis aranyos szép házat találtunk olcsó volt de mindjárt megtetszett sajnos kiderült hogy az egyik szomszéd egy hatalmas kisebbségi család.... nem tudom mikor megnéztük az ingatlant láttuk ezt az ingatlant hogy kupis de hát mindenhol vannak kupis kertek.... egy hónap múlva fogunk oda költözni a szomszédok már nagyon megijesztettek hogy borzalmas lesz
aug. 16. 11:08
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
80%
Azt ugye tudod, hogy az az elhanyagolt kis putri többet ér a te házadnál? Hogy miért? Mert neki nem ci..ny a szomszédja😜
aug. 16. 11:42
 12/42 A kérdező kommentje:

És a sluszpoén: eladni az életben nem fogjátok a házat, macimum valóban ár alatt, csak cigánynak.

Így is volt vevő rá mi... akkor most is lehet nem?

aug. 16. 11:44
 13/42 anonim ***** válasza:
86%
Persze, ahol egy hülye van, ott lehet több is, de ilyen hülye ritka mint a fehér holló.
aug. 16. 11:47
 14/42 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindenki olyan hülye, mint te.

Amúgs meg cigány se akar putris cigány mellé költözni, főleg ha 90 milliós házról van szó.

Nem leprások mellé megy, akinek ennyi pénze van.

aug. 16. 11:48
 15/42 anonim ***** válasza:
83%

Tanulság, ha vennél egy ingatlant biztosra, akkor többször el kell menni , hogy lásd milyen ott az élet . esténként, hétvégenként.

én hónapok óta keresek, igaz az olcsóbb kategóriában és az esetek nagyn nagy százalékában azért olcsó, mert nem jó a lakókörnyezet, közösség, szommszédok.

Egy isemrősöm ismerőse Érden vett jó drágán, de egy család miatt szív az egész utca.

Kilátástalannak tünik a helyzet, de ha a helyedben lennék, akkor mindnet megpróbálnék, hogy legalább a kertem és a háza biztonságban legyen.

Jó magas teli kerítés, szögsdrót, fák, sövények, árkok és bekameráznám az egészet, hogy legyen bizonyíték.

Vennék több harci kutyát is, és akkor nem neked kell harcolnod velük :D

Mindnet megpróbálnék.

Ezután jöhetne az önkormányzat, rendőrség lehetőség, bár ezekben nem nagyon bízom.

Illetve lehetne szervezni polgárőrséget a helyiekkel összefogva és megfizetni egy biztonsági céget közösen,h vigyázzon a környékre, de sztem az se biztos, h fegyver nélkül hatékony lenne.

Én elsősorban egy erődöt építenék a telekhatárokra, vagy ha a szabályzat nem engedi túl magasra, akkor valamivel beljebb a ház mellé.

A gazdagok elitkörnyéken általában így szoktak védekezni, illetve olyan házban laknak, ahova be tudnak kuckózni ,kevés belátási lehetőséggel.

aug. 16. 12:51
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindent leírtak, nekem csak egy kérdésem van: miért nem a ház megvásárlása ELŐTT kérdeztél?!
aug. 16. 13:00
 17/42 anonim ***** válasza:
83%

Mert nem volt annyi esze.

aug. 16. 13:04
 18/42 mindentudó99 ***** válasza:
85%
Köss rá nagyèrtékű biztosítast és gyújtsd fel. Akkor valami visszajön a kidobott pénzből. Másik lehetősèg megveszed tőlük a putrit. Gratiulálok vettél egy értéktelen ingatlant.
aug. 16. 13:11
 19/42 A kérdező kommentje:
18. 90 millióért csak el tudom adnia
aug. 16. 13:16
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Erre majd akkor válaszolj újra ha laktál már ott.

Amúgy szerintem trollkérdés.

aug. 16. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!