Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire lesz rossz cigány...

Mennyire lesz rossz cigány putri mellett lakni?

Figyelt kérdés
Budapest 13. kerületéből költözünk egy Pest megyei településre ott egy nagyon kis aranyos szép házat találtunk olcsó volt de mindjárt megtetszett sajnos kiderült hogy az egyik szomszéd egy hatalmas kisebbségi család.... nem tudom mikor megnéztük az ingatlant láttuk ezt az ingatlant hogy kupis de hát mindenhol vannak kupis kertek.... egy hónap múlva fogunk oda költözni a szomszédok már nagyon megijesztettek hogy borzalmas lesz
aug. 16. 11:08
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%

Na vajon miert volt olcsó???

Mert értelmes ember nem költözik rejtett erőforras mellé.

aug. 16. 11:14
 2/42 A kérdező kommentje:
1. Az hogy olcsó önmagában nem jelent semmit ,nagyon sokszor azért olcsó mert kell a pénz vagy olyan az élethelyzet, például válás
aug. 16. 11:16
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Szar. Elviselhetetlen. Nyilván ezért volt olcsó.
aug. 16. 11:18
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyenek illúzióid, hitegeted magadat. Ha hirtelen kell eladni akkor kicsit lesz olcsóbb, mindjuk 5-10%-al piaci ár alatt. Nektek mennyivel volt olcsóbb mint a környező házak?

Hidd el, cigányok mellett nem jó lakni.

aug. 16. 11:18
 5/42 A kérdező kommentje:
4. hát 90 millióért vettem.. olyan 120 milla egy ilyen szerintem
aug. 16. 11:21
 6/42 A kérdező kommentje:

Hidd el, cigányok mellett nem jó lakni.

Miért mit fogok tapasztalni?

aug. 16. 11:21
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

akkor leírom milyen. Mi nem rég adtunk el ilyet a piaci ár negyedéért.

Minden nap püfölik a vasat. Hozzák-viszik a flakonokat,lomis cuccokat, méh telepes szarokat. Buliznak sokat, ilyenkor drogoznak és veszekednek hangosan.

Ha vannak kölykök akkor egész nap visítanak, dobálják a házadat, átdobálják a cuccaikat hogy bemászhassanak értük. "Qrva néni/bácsi" lesz a beceneved.

Büdösek. Sok miattuk a patkány, csótány. A kertbe/utcára szarnak részegen.

Ha "rendet" akarsz, akkor kb 3 naponta kell jelentgetni őket. Kicsit összébb rámolnak mire kijönnek öket ellenőrizni (szólnak nekik), ha szerencséd van, a kölyköket elveszik tőlük pár hónap után.

aug. 16. 11:22
 8/42 A kérdező kommentje:
7. és hol adtátok el ezt az ingatlant?
aug. 16. 11:26
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Pokoli lesz:( Sok buli, nagy járkálás, rengeteg szemét, alapjáraton nagy hangzavar, állandó balhézás, kerítésen átjárkáló állatok, ha meg szólni mersz, akkor nekedmennek. Nagy lecke lesz ez neked egy életre:( (Ismerősömhöz be is törtek, amikor látták, hogy elment nyaralni)
aug. 16. 11:30
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

1. 30M-val 25%-al olcsóbban megkaptad, nyilvánvalóan a cigók miatt, ebben biztos lehetsz.

2. Ha nem kamu a kérdés, akkor nagyon naívak vagytok és rettenet buták, ne sértődj meg! 90M-t kiadtatok egy tökmind1 milyen ingatlanért ami egy putris cigány család mellett lakik. Értem én, hogy a ház biztos tök szép, de érted, egy palotáért se adnék ki 90M-t, ha közben mondjuk egy trágyagyár mellett van az ingatlan.

mit fogsz tapasztalni?

Jó esetben csak simán zavaróak lesznek, buli, hangoskodás, kosz, stb.

Rosszabb esetben ki is rabolnak, betörögetnek, fenyegetőek lesznek.

És a sluszpoén: eladni az életben nem fogjátok a házat, macimum valóban ár alatt, csak cigánynak.

Jah és a slusz extra poén: a legtöbb esetben ahogy írtam, cigány melletti házakat cigánynak tudják eladni mert csak az hajlandó odaköltözni. A környéken ha valaki eladja a házát, akkor az cigány lesz, ergó esélyetek van arra, hogy több ilyen család költözik majd a környéketekre.

Noh de, ne legyen igazam.

aug. 16. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!