Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire lesz rossz cigány...

Mennyire lesz rossz cigány putri mellett lakni?

Figyelt kérdés
Budapest 13. kerületéből költözünk egy Pest megyei településre ott egy nagyon kis aranyos szép házat találtunk olcsó volt de mindjárt megtetszett sajnos kiderült hogy az egyik szomszéd egy hatalmas kisebbségi család.... nem tudom mikor megnéztük az ingatlant láttuk ezt az ingatlant hogy kupis de hát mindenhol vannak kupis kertek.... egy hónap múlva fogunk oda költözni a szomszédok már nagyon megijesztettek hogy borzalmas lesz
aug. 16. 11:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

90M-ért nem találtál jobbat?

Nekünk cigány bérlőnk volt a szomszédban, kb 11-től kezdett gyűlni a slepp és kb hajnali kettőig itt voltak, szinte minden nap.

Az udvaron persze, üvöltő zene, üvöltő tv, ők is üvöltenek, a kocsikban is a zene a ház előtt, és ki-be mászkálás egész nap.

aug. 16. 14:52
 22/42 A kérdező kommentje:
21. Ez tetszett meg ,meg nem nagyon volt jobb a környéken ami tetszik és ilyen árban van és úgy gondoltam hogy ez nem baj
aug. 16. 15:11
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked nem baj...

Ha szerencséd van, csak simán putrisak, de nem balhéznak.

aug. 16. 15:20
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Híresen cigó településen élünk agglomerációban, de az egyik legjobb város részen, a lehető legtávolabb a putriktól. Mi szeretjük, DE! Az utcánkban is van cigány család, de ők csendesek, kulturáltak, a gyerekek iskolába járnak, a szülők dolgozni, rend van a telkükön, rendezett a házuk. Nem véletlenül élnek itt és nem a telepen. Egyébként ezekkel nincs is bajom.

Na most ha putris család mellé költözöl, az gáz, de szerintem troll lehetsz, mert az azért minden hülyének feltűnik.

Már a kulturális különbségekből is adódnak alap nézeteltérések. Hangos zenehallgatás, az alap hangszín az ordítás, jön-megy állandóan a pereputty (nagy család), ha valakinek megtetszik valami az udvarodon, azt viszik... bömbölnek az autók, óbégatnak, lesz*rják, hogy te pihennél és ha szólnál sem értik mi a bajod, mert há' dicsakmán ők nem zavarni akarnak. Egyszerűen csak ilyenek. Kerítésre teregetnek, gyűjtik a lomot, a gyerekek ki vannak csapva az udvarra, ahogy más is írta, te csak a g*ci leszel, vagy a k*rva, pláne ha egyszer szólsz nekik valamiért. Bagóznak, félmeztelenül mászkálnak, büdösek, vállalhatatlanok. Ha kifogtál valami jó családot, akkor pedig remélhetőleg van valami ellenséges családjuk is a közelben, akikkel állandóan nyírják egymást, amortizálják egymás vagyon tárgyait. Lehet a szomszéd autójában akartak kárt tenni, de a tiédben sikerült, ez van.

aug. 17. 10:43
 25/42 A kérdező kommentje:

Most kicsikét megijedtem mert utána érdeklődtem és állítólag nagyon-nagyon balhés család, többen elköltöztek már onnan, de hát a ház az olyan szép.. és mit lehet kezdeni az ilyen problémával, ilyen családdal, ilyen emberekkel?

Hónap és költözés

aug. 17. 10:52
 26/42 anonim ***** válasza:
Semmit.
aug. 17. 10:54
 27/42 anonim ***** válasza:
Hírdesd meg a házad. Hiába szép, utálni fogod 2nap után.
aug. 17. 11:03
 28/42 A kérdező kommentje:
27. De hát most vettem meg... amúgy direkt azért költöztem vidékre hogy nyugalom béke csend legyen..
aug. 17. 11:05
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Most mit vársz, mit fog neked más mondani? Az én szomszédaim is romák, de ott a földről is ehetnél, a hangjukat nem hallod. Putri mellé nem költözünk, hiába szép a ház. Nem csak a zajok miatt, hanem mert büdös, jön a patkány, a csótány. Szép ház máshol is van,és vidéken is lehet sz@r.

Az észre is kellett volna hallgatni.

aug. 17. 11:23
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Én házvásárlás előtt mindig kértem bemutatást a szomszédoknak, így tudtam, hogy kik mellé költöznék.
aug. 17. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!