Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az az ember, aki mostanaban...

Az az ember, aki mostanaban orokol ingatlant, felfogja, hogy mennyire szerencses ?

Figyelt kérdés
Ha a 2020as ar robbanas elott tortenik az orokles, annyira nagy buli nem lett volna...
2024. jún. 17. 23:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%

"Óriási lelki erő kell végigcsinálni a temetést, a hagyatékit, kipakolni egy életet egy ingatlanból és értékesíteni azt a helyet, ahova rengeteg emlék és érzelmi szál köt. "

Nyilván mindenkinek a szülei laktak valahol, és mindannyian a föld alatt kerülnek nyugalomra, tehát ez a lelki teher mindenkinél kivétel nélkül megvan, akkor is ha albérletben élt, meg akkor is ha idősek otthonában. A hagyatéki eljárást is végig kell csinálni, nekem nagymamámnak az idősotthonban hagyott holmijainak volt hagyatéki tárgyalása, nem viccelek.

Ha csak egy fogkefe maradt a procedúra után, már akkor elindítják a hagytéki eljárást. Szóval hagyjuk ezt továbbra is, hogy szegényeknek milyen megterhelő átvenni 50 misit, mindenkinek iszonyatosan megterhelő eltemetni a születi / nagyszüleit, kivétel nélkül. Csak az egyik fele cserébe tud egy nagyot lépni az életében (minden rosszban van valami jó alapon, legyetek kedvesek nem kiforgatni), a másik meg nem. Ennyi.

2024. jún. 18. 15:05
 22/36 anonim ***** válasza:
86%
Találja már ki valaki, hogy nekem könnyebb eltemetni anyámat, mert nincs vagyonátvétel az élete végén. :D :D
2024. jún. 18. 15:07
 23/36 A kérdező kommentje:

Ezert irtam, ezen az oldalon (is) csak kepmutato emberek vannak, aztan reggelente siman beleneznek a tukorbe.

Tiszta bohoc az egesz, aztan az 50 misit felvettek az oroksegbol es elnek mint Marci hevesen.

2024. jún. 18. 15:30
 24/36 anonim ***** válasza:
79%
#21 vagyok, még annyi, hogy a deviza által elvitt házunkat is rettenetesen nehéz volt kiadni a kezünkből, ahova rengeteg emlék is kötött, de nekem nem úgy zárult, hogy kaptam érte 50 misit, hanem nincstelenek lettünk. Hagyjuk ezt.
2024. jún. 18. 16:28
 25/36 anonim ***** válasza:
84%

De nézzük a jó oldalát, én látom, tudom, érzem és tapasztalom, hogy mennyire nehéz csupasz hátsóval megindulni az életbe. Éppen ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy a gyerekeim ne így járjanak, így annyi gyerekem lesz amennyinek legalább egy kis garzont tudok biztosítani egyetem után, és máris sokkal-sokkal bentebb van, mint én valaha leszek.

Óriási butaság lenne ha elkezdenénk vitatni, hogy aki örököl, az jól jár-e. Csak azok jönnek elő a gyászos szöveggel, akik azért maguk is tudják, hogy másnak mennyire nehéz.

De kívánom mindenkinek, hogy legyetek naaagyon öregek mire egyáltalán az öröklős kérdés felmerül. Ideális világban az újabb generációk nem lennének rászorulva az előző generáció vagyonára.

Végül én sem vagyok, csak kicsit utom, hogy 3x annyit kell tanulnom és dolgoznom mint annak, akit megfújt a család hátulról, és kihúzza magát, hogy hát a rezsit azért ő fizeti!

2024. jún. 18. 16:31
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért ma sem mindegy, hol és milyen ingatlant örököl valaki és milyen részben. Nyilván egykeként megörökölni egy Budai villát remek, de egy Mucsaröcsögei vályogfalas viskót 3 testvérrel már annyira nem előnyös.
2024. jún. 18. 18:30
 27/36 anonim ***** válasza:
43%

"Alszent banda, biztos ti is csak igy tudtatok "sajat" lakashoz jutni."

Mi köze az ide okádott baromságaidnak ahhoz, hogy más milyen módon jut ingatlanhoz? :D

ÉN köszönöm szépen, magam vettem lakást.

2024. jún. 18. 18:32
 28/36 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Én még semmit nem örököltem mégis van házam. Nem is várom az öröklést. Egyébként jellemzően nem egy ember örökölnegy házat nem megy minden egy zsebbe.
2024. jún. 18. 18:57
 29/36 anonim ***** válasza:
77%

Én igazából a kérdést nem értem.

Felfogja? Felfogja. És? Ettől te még ugyanúgy egy csóró senki maradsz.

2024. jún. 18. 19:01
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, eddig próbáltam menteni a hátsód, hogy ne szedjen szét mindenki, mert értem a kérdésed, de ne legyél már ennyire ostoba.

Nem örököltél? tegyél róla, hogy a te gyereked majd örököljön. Szar így megindulni? naná.

Én nem panaszkodom, megbecsülöm amim lett, és tanulok szüleim hibájából. Azért általában az hogy semmit nem örököl az ember, vannak elég komoly okai. Anyámat én nem mentegettem sosem a deviza miatt, nem lett volna szabad felvennie azt a kölcsönt. Ettől függetlenül sosem olvasnám ezt be neki, segítem ahogy tudom.

Az én örökségem az, hogy tanultam az ő hibájából, és nem halmozok hitelt hitelre, és addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér. Hidd el, ez is nagy örökség.

2024. jún. 18. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!