Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az az ember, aki mostanaban...

Az az ember, aki mostanaban orokol ingatlant, felfogja, hogy mennyire szerencses ?

Figyelt kérdés
Ha a 2020as ar robbanas elott tortenik az orokles, annyira nagy buli nem lett volna...
2024. jún. 17. 23:46
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
57%
Csodás hozzáálás a rokonaid halálát várni....
2024. jún. 18. 00:08
 2/36 anonim ***** válasza:
79%
Nem hiszem, hogy akkora szerencse lehet a tudat, hogy meghalt egy rokon.
2024. jún. 18. 00:19
 3/36 anonim ***** válasza:
97%
Fel. Az örökségnek örülök, de annak hogy apám nincs köztünk egy kicsit sem. Ha lehetne választani kérdés nélkül apámat hoznám vissza. Több értéket képvisel, mint bármelyik ingatlan.
2024. jún. 18. 05:25
 4/36 anonim ***** válasza:
94%
Mintha csak a bátyám tette volna fel ezt a kérdést,már most azt számolgatja hogy mit fog én utánam örökölni.
2024. jún. 18. 05:48
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt tényleg felháborító ez a hozzáállás, hogy jaj de jó, végre meghalt a papa, akkor már cuccolok is be az ingatlanba. Lehet, hogy neked ez fura, kérdező, de van, aki szereti a rokonait és gyászol, amikor meghalnak. Másrészt sokan öröklik mondjuk egy falusi ház egytized tulajdonjogát. Biztos, hogy azzal ki vannak segítve? Csak kérdezem.
2024. jún. 18. 07:44
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul nem éreztem magam szerencsésnek, hogy édesanyám meghalt és megörökölhettem a házát.
2024. jún. 18. 08:35
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Még él a szülőm, de előre rettegek attól hogy fogom kibírni ha nem lesz... az öröklés hatodrangú,a kérdésedet nem éppen szerencsésen fogalmaztad meg.Én falun élek,itt az ingatlanoknak nincs akkora értéke hogy örvendjünk a birtokbajutásnak..
2024. jún. 18. 08:37
 8/36 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nincs erről statisztika, készíts egy közvélemény kutatást és megkapod a választ.
2024. jún. 18. 09:08
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szerencse, ha meghal egy közeli hozzátartozód.

Egyébként meg 20-30 évvel ezelőtt is jól jött az örökség. Nyilván nagy segítség, ha nem hosszú évek munkája és hitel után tudsz venni, hanem kapásból van egy tehermentes ingatlanod. Sok ismerősömnek így lett az első lakása. Szerencsére nem a szüleik haltak meg fiatalon, hanem nagyik, vagy nagynénik.

2024. jún. 18. 09:28
 10/36 A kérdező kommentje:

Itt mindenki a szuleivel jon.

Egy csomo ismerosom orokolt gellert hegyi stb egyeb jo helyeken nagyszuloktol 1/3 tulandonjogot es az annyira eleg volt, hogy 50 misi kp.

A szuleik pedig koszonik szepen, jol vannak, hiaba temetitek oket.

Alszent banda, biztos ti is csak igy tudtatok "sajat" lakashoz jutni.

2024. jún. 18. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!