Ha egy társasházi lakó miatt az egész 4 emeletes lépcsőház bűzlik, fertőzést csinál,milyen megoldást lehet találni?
Figyelt kérdés
Pont most volt a napokban ott a lépcsőházban közgyűlés, a tisztviselő emberke aki csak köhögött a bűztől csak annyit mondott,hogy pár év múlva úgyis meghal a pali valamilyen fertőzésbe vagy az italba.. Ergo ez a megoldás a közös képviselő szerint. Azt tudom, hogy az ÁNTSZ sem foglalkozik "már" ilyenekkel.2024. jún. 16. 09:55
1/4 A nagy Levin válasza:
Pedig a közös képviselő dolga lenne intézkedni. Felszólítani ő(ke)t, ha ez hatástalan, akkor bejelenteni az ÁNSZ felé, ugyanis az ő hatáskörük. Az más kérdés, mennyire foglalkoznak vele, de egy próbát megér.
2/4 anonim válasza:
Semmit, saját lakásában mindenkinek joga van részegen össze hugyoznia önmagát. Jogilag fürdésre és takarításra sem tudod kényszeríteni.
Az igénytelen alkoholisták akikről a család "lemondott", mind ilyen.
Ilyen apa mellett nőtem fel...
3/4 anonim válasza:
Azért jól elkurvult ez az ország, hogy már lassan egyik hivatal sem végzi a feladatát! Bármit jelentesz be bárhol azt leszarják.. a bicska kinyílik néha a zsebemben már ettől!
4/4 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem,hogy egy zárt lépcsőházi lakót nem lehet bejelenteni,feljelenteni,hogy fertőzést terjeszt lassan olyan koszos,büdös abban a folyosón amit naponta én is használok, de ha az öreg nyagyimnak aki a faluvégén lakik kicsit gazos a kertje akit senkit az ég világon nem zavar, egyből jön a felszólítás,hogy parlagfű bla bla meg minden.
De ha egy kolera fertőzést csinál a társasházi szomszédod az semmi gond no problem.. fura világ van.
2024. jún. 16. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!