Egyedül vagyok ezzel? Minél több a pénzem annál drágábbak az ingatlanok!?
Kezdek kétségbe esni. 28 éves vagyok. Mikor 1-2millióm volt 12-13 volt egy lakás. Mikor 3-4 már 18. Mikor 5-6 már 25. Mikor 7/8 már 30. Most meg már 40 körül mozog, de ennyi pénzt egy lyukért már biztosan nem adok(ha 4 szobás akkor sem), szóval ház. Az meg 50 körül van. Ezen a környéken. Ami jó helyen van és normális.
Hol van vége az emelkedésnek.?
Más is jár az én cipőmben.?
Túl nagyok az igényeid.
Amikor 8 milliónál kezdődött egy garzon, akkor én 4,7 millióért vettem egy 42 m2-es lakást Pesten 2013 ban.
Lepusztult állapotban volt, a ház is.
Felújítottam rengeteg munkával, majd kiadtam.
6 év alatt bejött az ára, és eladtam 29 milláért 2020 -ban.
Gondolkozz kicsiben, mert így sosem lesz sajátod.
Én 17-ben szabadultam az iskolából már akkor drágábbak voltak.
Ezt értem, de akkor még nem voltak magasan az árak egyáltalán. A nagy ugrás utána jött csak.
Nem vagy egyedül ezzel. Ezért kell minnél előbb venni valamit. Bármit, az a tied lesz. Lepusztultat amit felújítasz magad.
"Ha most veszel egyet 29-ért, nem fogod 6 év múlva eladni 178 millióért."
Mit lehet azt tudni?! Bármi lehet!
Az infláció elinflálja a tartalékaid. A pénz nem igazán értékálló.
Az ingatlan, a föld viszont annál inkább az - ezért is tekintenek rá befektetésként -, főleg ha nem épül mellé aksigyár.
Szemléletváltás kell.
Minek vennél egy panelt 40-45 millióért?
Szerintem vásárolj egy körbekerített zártkertet valami szőlőhegyen,telepíts rá egy lakókocsit,a lakókocsi elé építs fából egy nagy teraszt,és kész.
Töredék áron kijössz,mintha egy panelt vásároltál volna,ott vagy a szabadban jó levegőn egészségesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!