Milyen hely Óbudán a Polgár utca? Néztem a környéket és szimpatikusnak tűnik, jó a közlekedés, közel a HÉV, villamos, busz. Az épületek szigeteltek.
Azt kéne tudni mennyire zajos vajon.
A környék jó de sok a hajléktalan.
Elsétáltam arra pár napja. Nagyon közel van az Árpád híd de az a rész ami egy kis kertre néz, szerintem csendes volt. Előtte ősfák, kert, romok és néhány alacsony épület. A magasabb emeleteken már gondolom azért rendesen hallatszik az Árpád híd forgalma.
A másik irányba néző lakások egy fokkal zajosabbak, pláne ami az Árpád híd végében van a háznak. Ott nincs olyan ház ami 'lefogná' a zajt.
A környék ezen a részén én nem láttam sok hajléktalant, azt vettem észre azok inkább azért a Miklós utcában vannak, tovább északi irányba. Ott van egy Máltai hajléktalanszálló.
Szóval igen nekem is ez a két dolog tűnt fel: zaj és hajléktalanság.
De maga a Szentlélek tér és a Fő tér egy jó közlekedési csomópont és elég hangulatos is.
Kérdés hogy lakni milyen lehet ott.
Polgár utca 1-7 amúgy a ház amit nézek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!