Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire lehet zavaró ha...

Mennyire lehet zavaró ha gyerekes család lakik alattunk vagy felettünk?

Figyelt kérdés
Tényleg minden áthallatszik?

2024. febr. 3. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Ha utálod a gyerekeket, nagyon fog zavarni. Ha szereted őket, semennyire se.
2024. febr. 3. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Hétköznap délelőtt kell árulni a lakásokat és akkor általában csend van a szomszldok felöl.
2024. febr. 3. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Mikor panelben laktam, felettünk az anyuka volt a leghangosabb családtag, aki folyamatosan ordított a két gyerekkel. Nem csak hallottuk, hanem gyakran értettük is, hogy mit ordít. (Általában a gyerekek k.rva anyját szidta...) Na persze, azért a gyerekek okot is adtak az ordításra.
2024. febr. 4. 06:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mellettem egy háromgyerekes család lakott. Időnként áthallatszott a falon, ahogy zongorán gyakorolt valamelyikük. Direkt hiányzik, mióta elköltöztek. :)
2024. febr. 4. 06:48
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Elég veszélyes,főleg felülről.
2024. febr. 4. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Panel lakásba szerintem mindig is lesz zaj. Nem csak a gyereknek, másnak is van zaja. Én amikor panelba laktam hétköznap reggel 7-kor arra keltem, hogy fölöttem a hölgy tűsarkú cipőben körbejárja a lakást, szombaton pedig arra ahogy tolják a porszívó fejét a járólapon…
2024. febr. 4. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
18%
Ha már kettő van akkor ki fognak pottyantani egy harmadikat is, hogy meglegyen a babaváró és csok elengedés plusz az szja mentesség. Utána már szinte lehetetlen megszabadulni a lakásodtól, gyakorlatilag eladhatatlan. Nem árt körüljárni a témát vásárlás előtt, ha brazilok vagy babavárók laknak a házban akkor felejtős. Ha pedig tied a lakás és látod, hogy valahol nagyon szaporodnak a babák akkor minél előbb piacra dobod a kérót annál jobb.
2024. febr. 5. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon, elviselhetetlen szintig rossz lehet egy gyerek. Nem mindegyik ugyanolyan, de általánosságban a legtöbb hisztizik elég sokat.
2024. febr. 7. 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!