A jelenlegi ingatlant mennyiért lehetne eladni?
Egyik ismerősöm árulja a házat, de én nem tudom elhinni hogy 110 millióért ellehetne adni. Szerintem ha valaki 60 millióért megvenné, akkor már tapsolhatna örömében. A háznak elég rossz az elosztása, külső és belső szigetelés nincsen rajta, az egyetlen pozitívum, hogy nyugodt békés helyen van.
"A homlokzat 10 cm-es szigeteléssel ellátott."
"Fűtéskorszerűsítéssel"
Mire gondolsz?
Cirkós, és kandalló is van, fűtő klíma is van...
A nm ár nem tűnik elrugaszkodottnak, az más kérdés, hogy ekkora hodály ma nem annyira divat, nem kimondottan jó piaci alany szerintem.
Felénk legalábbis a 90-es évekbeli, azóta egyáltalán nem, vagy csak minimális esztétikai felújításon átesett házak kb. eladhatatlanok 1-2 éve, pedig Budapest agglomerációjáról beszélünk. Óriási pénznyelők ezek, sajnos, ilyen formán pedig túl vannak árazva.
Teljesen normális ár érte, mi a szentendrei 3 szintes családi házunkat adtuk el 2 éve 95 millióért, azóta pedig volt drágulás.
1986-os építésű.
8: Az mit jelent, hogy műhelyt nyitni?
Bérbe adni? Egy faluban van ilyesmire kereslet?...
Meg ki akar a vidéki, csendes háza mellett állandó géphangot, kalapálást, csattogást?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!