A jelenlegi érthetetlen ingatlanárakat, mégis kik fizetik meg? Felújítandó, 70-80 éves nyugdíjasok után maradt házakban mi ér 27-35M forintot?
Elképzelni sem tudom hogy egy melós, aki vállal 3 gyereket rendelkezik 10-20millióval, majd kap valamennyit az államtól, és abból lesz a palotája. Pont hogy a legtöbb család kinyögi a vételárat, majd sok évre nullára kerül.
Ahol lakunk, mondhatni drágább városrész, a nagyszülő jelenlegi háza 25M-től megy felfelé valamennyit, és ha kockaházból modern kéglit akar az ember, falakig vissza kell bontani, átépíteni, bővíteni(60 akárhány nm) Tehát fene tudja mibe kerülne a vételáron felül a megálmodott elképzelés....
Várostól 25-35 percnyi autó úttal még ki lennék békülve, de idegenkedek a vidéktől, hiába szép tégla házakat kínálnak épeszű áron, viszont lehet nekem városiként az álom, ők meg szabadulnak tőle... na most akkor mi az igazság?
" a nagyszülő jelenlegi háza 25M-től megy felfelé valamennyit"
Ez a mondat mit jelent? Nem értek egy kukkot se. Hova megy kinek a nagyiháza?
#4 tanulj meg értelmezni.
Idősek lakta - korabeli - házak (gyengébbek kedvéért: a ma idős korúak építették fiatalon, anno domini) árai valamivel 25 millió forint felett indulnak. Ennyit akart írni.
Nem, csak megtakarítással és állami támogatással már nem nagyon jön össze. Adj hozzá még egy házastárs esetén 2 oldalról jövő örökséget, és máris megvan.
Nos, nem mindenki örököl, köztük én sem, az szívás. Így be kellett érnem egy nem-palotával, de nincs ezzel baj, ennek is megy fel az értéke, profittal tudom eladni, és újabbat venni ha befizettem a hitelt rajta.
Nem csak azok léteznek akik nulláról indulva egész életükben nullán vannak.
Sok esetben ott van a szülői segítség, örökség, nagyszülők háza, lakása, vagy kisebb lakást vettek aminek az árát beforgatják, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!