Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tanuljak meg varrni? a...

Hogy tanuljak meg varrni? a varrás szaknyelv nagyon érthetetlen nekem.

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék magamnak varrni felsőket, szoknyát, ruhát. Vannak burdáim, örököltem egy naumann varrógépet és kaptam egy rugalmas anyagot is varró lockot, de egyszerűen nem értem mit kell csinalni. Hogy lehet ezt kitanulni otthon. Tanfolyamra nincs lehetőség

Nagyon magas vagyok, 181 és a mai divat rövid nekem

2022. máj. 17. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Tanfolyam. Elérhető.
2022. máj. 17. 22:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kicsit bővebben tudnál írni?

Online tanfolyam is van?

2022. máj. 17. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Keress a youtube-on videókat
2022. máj. 17. 22:31
 4/9 anonim válasza:
75%
Facen remek csoportok vannak(pl varrás nem csak kezdőknek)
2022. máj. 17. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Az alapvető technikákat youtube videókból el tudod sajátítani, de vannak teljes anyagok is, ahol megmutatják lépésről-lépésre egy ruha varrását.

Először kisebb dolgokat próbálj meg varrni, próbálgasd a gépet, különböző anyagokat, hogy hogy viselkednek.

2022. máj. 18. 08:21
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Közösségi házak is szerveznek erre tanfolyamokat egész évben. Pl. nálunk a földszinten (Budapest) van egy ilyen Artstúdió, ahol egész évben oktatnak és nemcsak varrást. A 8 éves unokám járt oda tavaly (ebéddel ellátták őket) és olyan gyönyörű dolgokat készítettek, hogy egy kitanult varrónőnek is becsületére válna. Alig várja, hogy az idén nyáron is mehessen. Ő nálunk lakott, mások behordták a gyereket.
2022. máj. 18. 09:25
 7/9 anonim ***** válasza:
44%

"A szabó, ha a gomblyukat egy arasszal hosszabbra vágja,

az már zseb!" (Hofi)

2022. máj. 18. 23:58
 8/9 Noren1989 ***** válasza:
77%
Én is javaslom a yt vidiket, pàr technikàt onnan lestem el. Emellett ne sajnàlj olcsó anyagokon kísérleetezni, mikor a technikàidat fejleszted.
2022. máj. 19. 07:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

YouTube.

De ha beszélsz angolul, akkor egy csomó online tanfolyam hozzáférhető havi pár ezer forintért. Pl:

Skillshare

Vintage sewing school

2022. szept. 26. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!