Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek miért irtóznak...

Szerintetek miért irtóznak sokan olyan ház vételtől ahol meghalt valaki?

Figyelt kérdés
Szerintem semmi félelmetes nincsen benne. Nagymamámnál élt a dédim a haláláig, nála halt meg, mégse érzem azt, hogy valamilyen szellem kísértene odabenn. Nem tudom, hogy ennyire sokan hisznek a szellemekben, hogy azt hiszik hogy a halottak szelleme visszajár kísérteni? Vagy milyen egyéb oka lehet ennek?
2023. nov. 14. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi most vettünk a 1940-ben épült házat, a tulajdoni lap szerint is szerintem biztosan halt már meg itt valaki az előző tulajok közül.

Engem nem zavar, mert nem ismertem őket, nincsenek velük emlékeim, így nem tudom hozzákötni, hogy pl. a nagyszobában xy ekkor halt meg. Ilyen szempontból nem zavar ha egy házban haltak már meg, mert nekem személy szerint az egy új ház, új emlékekkel amiket én teremtek oda.

De mondjuk már egy gyilkosság zavarna egy házban, olyan helyre nem költöznék mert ott tényleg mindig eszem bejutna és nem tudnék elvonatkoztatni attól, hogy ott megöltek valakit.

2023. nov. 15. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Èn ilyen házat vettem. A környèkbeliek mèg ma is azt mondják hogy ez a ház átkozott, beteg volt a ház miatt az előző tulaj, stb. Nagyon nyomott áron hirdettèk, ès úgy se kellett èvekig senkinek.

Nem a házzal volt itt a gond, csak ezek a barmok nem èrtik.

Tènyleg betegsèg forrása volt a ház. Az öregasszony miatt, aki itt lakott.

Mèg a plafonon lèvő műanyag tapètaszerű bigyókon is 2 centi vastagon állt a zsír. Az ajtók, minden zsírban, koszban állt. Egy ajtót 5x kellett lezsíroldóznom, súrolnom, mire lejött a szutyok.

Az ágya mellet, alatt fekete volt a fal. Lehet ott halt meg. Behugyozott. 3 rèteg linoleum ès arra szőnyeg volt lerakva. Az edènyei is hasonló retkesek voltak. A ruhái közè bedobva a használt pelenka..

Kb 5-10 èvig állt így üresen.

Tisztára a Silent Hill 2re emlèkeztetett.

Nem tudom hogy lehetett így èlni. A fia az utcában lakik. Az is ilyen retek marci.

Mondjuk lehet hogy nem csak az átoktól fèltek, hanem a fertőtől ami itt volt. Nem akarták volna kitakarítani.

2023. nov. 21. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!