Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nincs egyedülállóknak...

Miért nincs egyedülállóknak lakástámogatás?

Figyelt kérdés

Egy egyedülállónak legalább olyan nehéz dolga van, mint egy családosnak:

Egyedül drágább lakást venni, mert nem oszlanak a költségek.

Egyedül drágább albérletet kivenni, mert nem oszlanak a költségek.

Egy munkahelyről ők élveznek elsőbbséget a létszámleépítésbél, mert nekik nem kell családot fenntartani. Na meg ünnepnapokon őket rángatják be előszeretettel, mert ne a családosokat szakítsuk már el a családtagjaiktól, de ez már más téma.

Egy bizonyos kor után ha valaki egyedülálló és családja sincs, általában előítéletesek vele, hála a 🏳️‍🌈 propagangáknak és a liberalizmusnak, így teljes a 22-es csapdája.

2023. nov. 10. 13:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
19%

Az a kúlönbség köztünk, hogy én nem mondtam hogy a családosokat nem kell támogatni, és nem csinálok úgy, mintvamit próbálsz itt súgallni, hogy a családok helyett az egyedülállóakat kell támogatni. Kell mindenkit támogatni.

Kettőnk közül én vagyok az értelmesebb és az emberségesebb, ez vitathatatlan.

2024. jan. 4. 10:40
 62/62 A kérdező kommentje:

Lenézem azokat a kommentelőket, akik ellenérveket hoztak fel ide. Nem azért, mert nem ugyanaz a véleményük mint nekem, és nem azért mert ellenérvekeket írtak ki, hanem mert olyan irigy gyerekes hisztit levágtak itt, mintha az lenne ide írva, hogy miért nem az egyedülállókat támogatják a családosok helyett, miközben arról van szö, hogy együlállókat is és családosokat is. Há mi van veletek? Megőrültetek?

Soherkedtek itt olyan pénzre (adó) amit amúgysem kaptok meg. De gáz. 😅

2024. febr. 17. 09:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!