Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nincs egyedülállóknak...

Miért nincs egyedülállóknak lakástámogatás?

Figyelt kérdés

Egy egyedülállónak legalább olyan nehéz dolga van, mint egy családosnak:

Egyedül drágább lakást venni, mert nem oszlanak a költségek.

Egyedül drágább albérletet kivenni, mert nem oszlanak a költségek.

Egy munkahelyről ők élveznek elsőbbséget a létszámleépítésbél, mert nekik nem kell családot fenntartani. Na meg ünnepnapokon őket rángatják be előszeretettel, mert ne a családosokat szakítsuk már el a családtagjaiktól, de ez már más téma.

Egy bizonyos kor után ha valaki egyedülálló és családja sincs, általában előítéletesek vele, hála a 🏳️‍🌈 propagangáknak és a liberalizmusnak, így teljes a 22-es csapdája.

2023. nov. 10. 13:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom mikor voltál fiatal vagy hogy melyik országban laksz/laktál, valótlan hozzászólás: Nem mindenki a kísértések miatt nem tudja kinyögni az albérletét, és többen nem találunk hónapok óta munkát, pedig nem válogatunk, szóval köszönjük a híradóból idézett triggerelésket Troll.
2023. dec. 13. 19:03
 42/62 anonim ***** válasza:
7%
Úgy bírom az ilyen bullykat, akiknek megvették a lakást, vagy örököltek, előadják, hogy mennyit küszködtek albibanvés spóroktak meg nélkülöztek, vagyca masik kedvencem, amikor att mondják nagukról, hogy vidékről jöttek fel, tudják mi az a munka, ezzel leplezve sznobságukat, hogy éppen ezért "nem elkényeztetettek", és mindenkit leszólnak, aki ténylegesen nem tud lakáshoz jutni, mert nem kapott, és a fizetése elmegy albérletre, és közlik hogy monopol helyzetbe van a munkavállaló.
2023. dec. 13. 20:58
 43/62 anonim ***** válasza:
7%
De rühellem az ilyen bully magyar mentalitást. Az adót így is úgyis kifizeted, nem mindegy hogy hova kerül? Amit így is úgyis ki kell fizetni, akkor miért derogál neked, ha mondjuk egyedülállók lakástámogatására menne? Ha nem oda megy, akkor sem lesz a tiéd. Befolyásolni csak a 2x1%-át tudod az adódnak, hogy milyen szervezeteket támogass. De lenézem és megvetem ezt az undorító, abuzáló, irígy, lefelé taposó magatartást. Ezekkel kéne példát statuálni, nem azokkal, akik rá vannak szorulva. El is hiszem, hogy utálnak minket külföldön, és csak azok az áldozatai ennek, akik nem ilyenek.
2023. dec. 14. 18:08
 44/62 anonim ***** válasza:
A csók nem jár egyedülállónak
2023. dec. 14. 18:20
 45/62 anonim ***** válasza:
10%
Nem is az volt a kérdés hogy csok jár e egyedülállóknak, hanem hogy van e valami. De én személy szerint inkább támogatnám az adómból az egyedülállók lakhatását, pl. önkormányzati lakás szinten, mint pl. hogy elmenjen felesleges dolgokra.
2023. dec. 14. 18:22
 46/62 anonim ***** válasza:

Az egyedülállóak támogatása nem más, mint az adott társadalom kihalásra ítélése. ☝️

Ezt minden értelmes ember felismeri.

2023. dec. 15. 09:11
 47/62 anonim ***** válasza:
Meg tudod indokolni hogy miért?
2023. dec. 15. 11:41
 48/62 anonim ***** válasza:
Te mit adnál a fiatalok kezébe? Aranyrögöt vagy diót?
2023. dec. 15. 13:17
 49/62 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem indok. Vagy rájöttél hogy népbutításban szenvedsz, és inkább visszakérdezel? 😉

Nagyon hiteles vagy. 🥱

2023. dec. 15. 13:29
 50/62 anonim ***** válasza:
46%

43# Ez igaz azokra is, akik a csok-osokra köpködnek és olyan szavakat használnak rájuk, mint amit a kutyámra sem használnék, csak azért, mert igénybe vettek egy támogatást.

Ilyen formán köpködhettünk volna mindenkire kb. aki mondjuk állami támogatást kapott a lakástakarékai mellé, aki igénybeveszi az egészség-/nyugdíjpénztár adóvisszatérítését, aki betegség miatt kap adókedvezményt, vagy mit tudom én. Komolyan, aki bele akar kötni valamibe/valakibe, az úgyis talál fogást és ilyen formán igen, én az adómat befizetem, inkább menjen értelmes célokra, mint Lölö zsebébe, de ennek nem én vagyok az eldöntője sajnos.

2023. dec. 15. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!