Garázs miért kerül 10 millió Ft-ba?
2000-es évek utáni, de még a lemezgarázsok is eléggé magas áron vannak árulva.
Pénzügy szempontból vizsgálva 5 db garázs 50 millió Ft, de a bérbeadási ára olyan 20-25.000 Ft-on mozog a városban ahol élek.
Összesítve az 125.000 Ft havi bevétel. Budapesten nincs olyan ember, aki az 50 millió Ft-os ingatlanját havi 125.000 Ft-ért bérbeadná, lassan annyiért szobákat lehet kapni.
Ebből fakadóan nem 5-6 millió volna a reális ára a garázsnak?
Nem. Keresès, kínálat határozza meg az árat, ès a fizetőkèpessèg.
Nem a bèrbeadói ár.
3-as te hülye vagy :D
Budapestet leszámítva sehol sem találsz kiadó garázst 60.000 havi díjért, ezzel szemben. Budapesten viszont 15-20 millió egy garázs is. Megyeszékhelyeken 10 millió Ft egy garázs vagy több.
Debrecenben 20-30.000 a havi bérleti díj Ft
Kereslet-kínálat, én 10 millióért árultam a 13 m2-es garázsom, hétfőn raktam fel a hirdetést, kedden megnézték, szerdán találkoztunk az ügyvédnél és kifizették.
Amúgy max. 25-ért tudtam volna kiadni, évekig üresen állt, nem fogok 25 ezerért bohóckodni egy bérlővel, akikkel mindig van valami gond.
Most ránéztem pl a tatai garázsokra (random város), az ár 2.75-10.6 millió Ft között.
Bérleti díj: 20-35ezer között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!