Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kőbányán Maláta utca milyen...

Kőbányán Maláta utca milyen környék?

Figyelt kérdés

Lenne egy eladó ház ebben az utcában amiről csak fotókat láttunk és pont annyi pénzünk van, amennyibe kerül.

Mi 200 km-re lakunk Bp.-től és csak azért utaznánk fel márciusban a fővárosba, hogy megnézzük a házat.

Tudja valaki, hogy ez az utca milyen környéknek számít? Jó, persze tudjuk, hogy Kőbánya nem úri negyed,vannak nagyon rossz részei, de azon belül ez milyennek számít? A tulaj szerint normális, rendes környék. Mi csak a google mapson tudtuk eddig "bejárni" az utcát, nem tűnik vészesnek.

Van valaki aki ismeri a környéket? Kérem csak az írjon, aki kimondottan a kerületnek azt a részét ismeri, mert azzal mi is tisztában vagyunk, hogy Kőbányának nincs olyan jó híre, de sajnos pl. a 12. kerületben nem telik házra :))

tegnap 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

"pont annyi pénzünk van, amennyibe kerül"

Vagyonszerzesi illeteket, ugyvedet mibol fizetitek? Tartalek javitasokra-felujitasra??

"Mi 200 km-re lakunk Bp.-től és csak azért utaznánk fel márciusban a fővárosba, hogy megnézzük a házat."

Egy kodobasra vagytok, ha tetszik az ingatlan, menjetek el holnap, mert par het alatt elkelhet.

ma 09:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdés, de köszönöm :)

Az, hogy "pont annyi pénzünk van", konkrétan magára a házvásárlásra értettem. Természetesen tisztában vagyunk vele, milyen egyéb költségekkel jár egy ingatlan vásárlás.

Annak is oka van, miért csak márciusban tudjuk megnézni a házat.

Szóval a kérdésem az más volt...

ma 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval a kérdésem az más volt..."

Akkor miert rakod tele irrelevans es felrevezeto infokkal a kerdest? No vagy? Arra fogsz kapni reakciot, amit leirsz.

ma 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Élessarok villamosmegálló annyira nem bizalomgerjesztő, bár éjszaka nem jártam ott. Kőbánya azon része nem gáz egyébként, Óhegy park sincs messze. Tárna utca az, ahol nem kell sétálgatni. Alapvetően én szeretem Kőbányát.
ma 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!