Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet egyedülállóként...

Hogyan lehet egyedülállóként legálisan saját lakáshoz jutni, ha nincs örökségem?

Figyelt kérdés
A vállaljak 8 plusz munkát, legyek gázszerelő, politikus, vagy nősüljek be politikus családba, és hasonló trollkodásokat nem kérem. Köszi.
2023. nov. 5. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
24%
A kamionozás olyan jól fizet? Mondják hogy egy re kevesebb a sofőr...Akkor csak nincsenek úgy megfizetve!?
2023. nov. 7. 18:09
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
#61 Egyre kevesebb ember akar évekig gürizni, hogy ott állj a végén egy rakat pénzzel, élet nélkül, párkapcsolat nélkül.
2023. nov. 7. 18:12
 63/68 anonim válasza:
100%
A létra elv legitimálta az áldozathibáztatást.
2023. nov. 7. 18:22
 64/68 anonim ***** válasza:

#61 napi 40-et keresek vele nettóban magyar cégnél, a házamtól 800 méterre, kényelmes beosztással. Ha ütném a vasat, találnék bőven jobbat is.

Tudom , hogy itt a gyakorin sokaknak ez aprópénz:DDD, mert sok a 17 éves cégvezér meg az olyan ájtís akinek a nasa is csókolomot köszön,de én elégedett vagyok vele.

Sofőr azért nincs, mert a fiataloknak már nem pálya ez az életmód.

2023. nov. 7. 19:09
 65/68 anonim ***** válasza:
Valamit valamiért, nem a semmire osztogatják a nagy pénzeket.
2023. nov. 7. 19:48
 66/68 anonim ***** válasza:
Most albérletben laksz? Na akkor mindegy hogy a hitelt vagy az albérletet fizeted. :). Most fog csökkenni az önerő mértéke. De akár párt is találhatsz magadnak. Gyerekvállalas. Most 41 milliót ingyen ad a kormány 3 gyerekre:D
2023. nov. 7. 20:48
 67/68 anonim ***** válasza:
#61 Ez kb minden külföldi munkánál is így van hogy feláldozod azt a 2-3 évet hogy többet keress...Akár építőiparba akár vendéglátásba! Ugyanúgy nem vagy otthon hanem rosszabb esetbe egy munkás szállón tengődsz esténként ki tudja milyen külföldiekkel!
2023. nov. 8. 00:23
 68/68 A kérdező kommentje:

"Mókázz nevess, hogy pénzt keress."

Csak hogy én is megtrollkodjam a saját kérdésemet, ha már sokan mások is.

Bár az enyém intelligensebbre sikerült, nem baj. Elfér ide.

2023. nov. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!