Megvegyek egy város közeli településen egy olcsóbb lakást? Kell újítani rajta valamit ,de egyedülállóként esélytelen mielőbb saját lakáshoz jutni jó helyen.
Ennyi pénzt ki tudnék fizetni rá,amennyi lenne a törlesztő és nem életem végéig fizetném, lehet jóval előbb teljesen enyém lehetne , nem a banké. 35 éves vagyok és nincs időm még éveket várni, gyűjteni. Most van olyan munkahelyem, amivel a hitelt megkapom.
Egy a baj. Laktam olyan helyen, ahol 1 órás távolságra volt minden város és üzlet, orvos. Kutyával sétálni csak fejlámpával lehetett, mert sötét volt sok részén. Nem volt lehetőségem olcsóbban vásárolni, csak hétvégén és eltelt vele a fél nap, mert autóval is 45 perc -1 óra volt csak az odaút. Megutáltam a falvakat. De ez 10-15 percre van a munkahelyemtől, boltoktól. Biztos másabb. Most egy városban élek albérletben, ahol szinte a számban van minden. De 25 perc a munkahelyem jó esetben. Kutyák miatt is jobb, ha előbb érek haza. Világos lakás, nagyobb, mint ez az albérlet, de van mit újítani rajta. Több lakás van és valahol a parketta elég förtelmes. Szigetelt lehet vagy a nyílászárók lehetnek jók, mert a fűtése C kategória, jobb,mint ahol vagyok.
Néztem a települést, szép környéken van. Külföldön van ez , ott élek és még véletlenül sem egy lepukkant magyar falu.
Itt egy éve lakom, a rossz helyről ide költöztem és szeretek itt élni. Hiányozna sokminden. Szomszédok is kedvesek. Egyre több embert sikerült megismernem ennyi idő alatt. Előző lakhelyen kimentem a kutyával, senki nem szólt hozzám, itt meg megismerjük egymást, köszönnek, valakivel beszélgetünk is. Erre vágytam. Járok edzőterembe és már a "kemény mag" is köszön, barátkozik velem.
Én is kiköltöztem a városból a kutyáimmal, amikor volt rá lehetőségem, nem bántam meg, igaz én heti 3 napot homeoffice-ban vagyok.
Bevásárolni már online szoktam, tesco, spar, auchan is szállít ide, normálisan megtervezve minden elérhető olcsón itt is, nem a helyi kisboltban kell vásárolni.
amugy ha ennyire honvágyad van akkor vedd meg és add ki, maradj a mostani albérletedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!