A jövő évi CSOK plusznak köszönhetően ismét egymásra licitálgatnak majd a vevők egy csoffadt panellakás eladásánál is?
#7: csak arra akartam rávilágítani, hogy nem igaz az, hogy nem emelik mostanában a GYED összegét, leszarom, hogy sok vagy kevés az emelés mértéke. Úgysem érint 🤣🤣🤣
Normális nő meg nem szül olyan férfinak, aki nem tudja fenntartani a családját.
#7: amúgy meg rossz a matekod, mert a gyed maximuma = minimálbér duplájának a 70%-a.
Tehát 15% minimálbér emelése után a gyed maximuma kb br. 373 ezer lesz. Nettó 34 ezerrel lesz magasabb a maximális összege.
Az a maximuma.
Egy bolti eladó nem kapja meg még a maximumot se.
Ez nem egy fix összeg, fizu alapján és ledolgozott napok alapján számolják.
Pfihh ez alapján még a törlesztő felére se lesz elég sokaknál
Nem adják ám az 50 milla hitelt csak úgy. Ugyanúgy hitelképességi vizsgálat van, mint bármilyen hitelnél.
Ezt vissza kell fizetni.
Egy gyerek nevelése évente milliókat visz el.
Nekünk csak az önkormányzati bölcsöde elvisz évi 5-600e-t.
Ha annyit keresel papíron, amire kapsz 50M hitelt, akkor nincs semmi egyéb támogatás. Max ha eljutsz a 3 gyerekig, akkor kapsz 100e adókedvezményt. Meg most elengednek 10M tőkét, de mire a 3. gyerekáldozatot bemutatod az államnak, már simán ráköltöttél ennyit.
Szerintem tovább esik.
De amúgy akik ezen a legjobban fel vannak háborodva, sztem 10 év múlva se vesznek lakást.
Ők tipik azok a fajták, akik mindig másokra mutogatnak, mert nehéz beismerni, hogy a legtöbb ember ha egy csődtömeg azért javarészt csak saját maga felelős és nem más.
Csináltam erről egy másik posztban egy szavazást. A 18-41 év között emberek kb 69%-a eltörölné a CSOK-ot és a babavárót, ha lenne róla népszavazás.
Ez inkább csak egy politikai kampányfogás a Fidesz részéről. Cserébe felborította az ingatlanpiacot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!