Ha lenne népszavazás a babaváróról és a CSOK-ról akkor ti azt eltörölnétek?
Az ország gazdasága romokban, meg is lett szüntetve az eredeti CSOK, mert nem tudja fizetni az állam. Erre most bevezetik ezt.
Nem azt mondom, támogassák a gyerekvállalást, de nagyon nem így kellene, hanem mondjuk tisztességes fizetésekkel, iskolarendszerrel, meg egyebek.
A fizetéseket nem az állam adja(kivéve ha pont állami alkalmazott valaki), hanem a munkáltató, állam nem szólhat bele ki mennyit kap, csak abba hogy minimum mennyit.
Romokban a gazdaság, dehogy. Ekkora inflációnál, ekkora energia áremelésnél? Dehogy van romokban. Az ingatlanpiac meg pörgeti a gazdaságot, nem csak támogatás hanem üzlet az államnak. Nem véletlenül, nem megszüntetik, meg felfüggesztik, hanem fokozzák a támogatást, hogy pörögjön az az építőipar.
Nos szavazatok alapján:
Kb 69% eltörölné és a maradék 31% meg nem.
Én sem tartom helyesnek mert szerintem túlzottan is eltorzult a piac miatta. Csak kíváncsi voltam, hogy mások is így gondolják-e és nagyon úgy tűnik, hogy igen.
Egy szinglinek kb lehetetlen vagy nagyon nehéz saját ingatlan venni. Sok esetben meg csak utána jöhetne családalapítás (ha valaki tervez olyat). Elkeserítő, amit a kormány csinál... Olyan mint valami szingli adó :D
A kenyér ára is a csok-tól torzult el? meg a benzin?
a búza ára meg a csok miatt rekord alacsony?
tágítsd már a tudatod kicsit, nem a csok mozgatja teljes horderejében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!