Sköne Home Kft tényleg átba**ás?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 02:14
2/7 A kérdező kommentje:
rengeteg közösségi média oldalon olvasható hogy átverték őket.
2023. szept. 28. 09:06
3/7 anonim válasza:
De neked egy poharkeszletre sincs pénzed nemhogy lakásra, mit zavar
4/7 A kérdező kommentje:
Kivásárollak kilóra öreg egy egyszerű kérdést tettem fel nem túl nehéz válaszolni rá
2023. szept. 29. 00:41
5/7 anonim válasza:
Bizony hogy átbaszás. Több embert ismerek akiket átvertek. Igénytelen dilettáns brigáddal dolgoztatnak akiknek szakmai tudásuk gyakorlatilag nulla. Az sem véletletlen hogy nem szerepel egy kész ház sem a referenciái között. Kizárolag lopott képekkel operálnak a FB oldalunkon illetve a honlapjukon. Kerülni kell őket nagy ívben. Szégyen hogy még tevékenykednek büntetlenül.
6/7 anonim válasza:
Most hallottam hogy egy bánki építkezés miatt beperelték negyven millióra a "céget". Csak lesz bünti..
7/7 anonim válasza:
Érdekes amit írsz, a FB oldalukon vannak kész házak, felhívtam őket és megnéztem az éppen aktuális projektjüket, hát az te rosszindulatú sf nem dilettáns munka! Gyönyörű felületek vannak!
De mond már meg mitől vagy te ilyen jól informált, a 40 milliós pereddel, vagy tényleg a verebek csiripeli?
Gondolom nem fizettétek ki nekik a munkát, mert ugye sok a szélhámos megrendelő most meg megy a lejáratás. Ha esetleg 'hallasz' még valamit, oszd meg velünk is légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!