Tenyleg hulyeseg manapsag lakas/haz vetelen gondolkodni?
Mennyivel jobb az alberletet fizetni mint a lakas hitelt?
A parommal nem igazan egyezik a jovokepunk. Szerinte tok felesleges azert dolgozni, hogy tobb evtizedig egy lakashitelt fizessen az ember. O olyan csaladban nott fel ahol a sajat ingatlan felesleges hulyeseg.
Nem is akarok ebbe jobban belemenni, csak arra szeretnek tenyleg valaszt kapni, hogy masok szerint akik mar tapasztaltak ilyet melyik a jobb, realisabb dontes?
(lehet, hogy a parvalasztassal van a baj)
Nem minden ebbe a kategoriaba tartozik amit leirtam de a kerdes az, hogy ti hogy dontottetek es miert.
Nekünk, csak és kizárólag kertes ház jöhetett szóba.
Máshol, valószínű rég megbolondultam volna.
Két hónapig voltam albérletben. Abból talán ha 10 napot voltam ott.
"O olyan csaladban nott fel ahol a sajat ingatlan felesleges hulyeseg."
És hol laknak?
"lehet, hogy a parvalasztassal van a baj"
Komoly bajok vannak a párod -és a családja- fejében.
Hát ha világéletében fizetését akar dolgozni és közben 5 ingatlan árát kifizetni bérlakásra, akkor nem hülyeség albérletben lakni. De én ebből a pozícióból pontosan 2 lakás árát fizetném ki, aztán az egyiket kiadnám és otthagynám az állást.
Van, aki annyira szervilis, hogy szüksége van arra, hogy másnak dolgozzon, nekem a szabadságra van szükségem.
"Ha nem tudod fizetni a hitelt,buktad a lakást/házat.Ha nem tudod fizetni az albérletet,akkor keresel olcsóbbat és kiköltözöl"
1. Ez arra a hiedelemre épít, hogy az albérlet havi kiadása kevesebb, mint a hitel. Csakhogy ez nagyon nem így van, általában az albérlet négyszerese-ötszöröse a hiteltörlesztőnek.
2. Nem számolsz azzal az eshetőséggel, hogy teljesen elveszted a keresőképességedet.
1.Ez albérlettől függ.
2.Ha teljesen elvesztem a kereső képességemet,miből törlesztem a hitelt?
Aki tud számolni, az ingatlant vesz.
Aki jól keres, az vesz még egyet és kiadja.
Aki még ügyesebb az többet is vásárol és azokat is kiadja.
Aki meg albérletben él -és nem tud számolni- az csak koncepciókat gyárt az albérletek nem létező előnyeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!