Ebben az esetben tudok bármit tenni?
9-en örököltünk egy házat, vannak rá vevők, de még a csatornát be kell vezetetni, hogy járjon rá a CSOK azt mondták saját költségként megcsinálják. Illetve le tesznek 2% előleget. Viszont, a többi örökös oda akarja nekik adni a kulcsot és nem csak a csatornát akarják csinálni, hanem újjitgatni akarják a házat.
Én nem akarom oda adni a kulcsot illetve több előleget akartam volna. (Amúgy 1% lett volna, de mivel 10-et akartam így lett 2)
A lényeg, hogy a többi örökös összefogott ellenem és bármit mondok lehurogast kapok, illetve ma már fenyegetés is elhangzott.
Ők mindenféleképpen oda akarják adni a kulcsokat még azelőtt, hogy ki lenne fizetve a vételár. Tudok valamit tenni vagy egyedül esélytelen?
#10 "Ha a kérdező sokat kekeckedik, akkor a többi tulajdonos kérheti bíróságon a közös tulajdon megszüntetését, ami azt jelenti, hogy bagóért kótyavetyélik el a házat, "
nem tudom honnan vetted ezt a butaságot, de nem igaz.
A közös tulajdon megszüntetése nem azt jelenti, hogy bagóért kell eladni, annyit jelent, hogy el kell adni VAGY azt a tulajdonost ki kell vásárolni a tulajdonából aki nem egyezik a többiek szándékával.
Ez nem egy árverezést jelent.
Te ne hari... melyik ügyvéd intézi ezt így?...
10% FOGLALÓ szokás, nem 2% előleg...
Addig pedig nem fog tudni CSOK-ot felvenni (így ha jól értem, megvenni se), amíg nincs bevezetve a csatorna, stb. stb.
Itt nagyon furcsa dolgok vannak...
"Viszont, a többi örökös oda akarja nekik adni a kulcsot"
Sajnos sok a teljesen hülye emberszerű lény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!