El-e tudom adni a lakást amin haszonélvezet van?
Sziasztok!
Van egy lakásom, de a haszonélvező nem én vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy el-e tudnám adni? Az se baj ha olcsóbban. Elkezdtem felújítgatni, de a környékbeli kölykök állandóan zaklatnak, fenyegetőznek. Persze velük semmit sem lehet tenni, ezért ez lenne a legideálisabb számomra, még akkor is ha albérletbe kell mennem.
Válaszotokat előre is köszönöm!
#9 Ha az a környék nem jó, akkor nem fogják megvenni haszonélvezővel.
Arra akkor van esély ha az ingatlan olyan helyen van ahol sokan szeretnének vásárolni de kevés az eladó ingatlan és így megéri belefektetni pénzt még akkor is ha sok évet kell rá várni.
Rossz környéken folyamatosan vesztenek az értékükből az ingatlanok. Minek adna érte most pénzt ha amúgy se jó ott lakni?
C-típusúak járnak oda? Csak a viselkedésből gondolom.
Mert akkor nem a haszonélvezet lesz az eladás akadálya, hanem ez.
Kérdező
Azt a "töredék áron vennék meg" dolgot komolyan mondtuk.
Vagyis egy 25 milliós lakásért kapnál 2-3 milliót. Tényleg megéri neked eladni?
Ha a pénzt nézem nem érné meg, mert buknék rajta. Ha azt nézem, hogy esetleg el tudok menni erről a környékről akkor megéri.
Borzasztóan nehéz dönteni. A munkahelyemhez is közel van, de ez az 5-6 kölyök tönkre tesz már idegileg, és csak a fele ennek C kategóriás. Sőt velük érdekes módon kevesebb a baj.
A rendőrség nem jön ki?
Főleg hogy bűncselekmény is történt, nem csak zajongás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!