Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » El-e tudom adni a lakást amin...

El-e tudom adni a lakást amin haszonélvezet van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lakásom, de a haszonélvező nem én vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy el-e tudnám adni? Az se baj ha olcsóbban. Elkezdtem felújítgatni, de a környékbeli kölykök állandóan zaklatnak, fenyegetőznek. Persze velük semmit sem lehet tenni, ezért ez lenne a legideálisabb számomra, még akkor is ha albérletbe kell mennem.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2023. júl. 31. 16:24
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
78%

#9 Ha az a környék nem jó, akkor nem fogják megvenni haszonélvezővel.

Arra akkor van esély ha az ingatlan olyan helyen van ahol sokan szeretnének vásárolni de kevés az eladó ingatlan és így megéri belefektetni pénzt még akkor is ha sok évet kell rá várni.

Rossz környéken folyamatosan vesztenek az értékükből az ingatlanok. Minek adna érte most pénzt ha amúgy se jó ott lakni?

2023. júl. 31. 17:09
 12/42 A kérdező kommentje:
A társasházzal, illetve a környező utcákkal nincs gond. Csendesnek nevezném, viszont a 15-20 percre lévő környékből ide járnak bandázni a 12-14 éves kölykök. Ne értse félre senki, nincs bajom a gyerekekkel, ha normálisak. Ezeknek viszont semmiért se lehet szólni, szépen meg főleg nem. A felettem lakónak is bedobták az ablakát mikor mert nekik szólni, hogy ne ott ordibáljanak. Ha ez a probléma nem lenne, eszembe se jutna eladni.
2023. júl. 31. 17:20
 13/42 anonim ***** válasza:
70%

C-típusúak járnak oda? Csak a viselkedésből gondolom.

Mert akkor nem a haszonélvezet lesz az eladás akadálya, hanem ez.

2023. júl. 31. 17:23
 14/42 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező

Azt a "töredék áron vennék meg" dolgot komolyan mondtuk.

Vagyis egy 25 milliós lakásért kapnál 2-3 milliót. Tényleg megéri neked eladni?

2023. júl. 31. 17:26
 15/42 A kérdező kommentje:

Ha a pénzt nézem nem érné meg, mert buknék rajta. Ha azt nézem, hogy esetleg el tudok menni erről a környékről akkor megéri.

Borzasztóan nehéz dönteni. A munkahelyemhez is közel van, de ez az 5-6 kölyök tönkre tesz már idegileg, és csak a fele ennek C kategóriás. Sőt velük érdekes módon kevesebb a baj.

2023. júl. 31. 17:44
 16/42 anonim ***** válasza:
80%

A rendőrség nem jön ki?

Főleg hogy bűncselekmény is történt, nem csak zajongás.

2023. júl. 31. 17:44
 17/42 anonim ***** válasza:
79%
Ki a haszonélvező?
2023. júl. 31. 17:49
 18/42 A kérdező kommentje:
Ha kijön a rendőrség elszaladnak, én meg se a nevüket, se a címüket nem tudom.
2023. júl. 31. 18:00
 19/42 A kérdező kommentje:
A haszonélvező a nagymamám, de az eladásról hallani se akar.
2023. júl. 31. 18:02
 20/42 A kérdező kommentje:
Kérdezgettem a lakókat a kölykökről, de nem ott laknak és ők se tudják kik ezek.
2023. júl. 31. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!