Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megesett veletek már olyan,...

Megesett veletek már olyan, hogy megbántátok az ingatlant, amit vásároltatok? Mennyi idő után döntöttétek el, hogy megáltok tőle?

Figyelt kérdés

Jelen esetben főleg én! Páromnak még mindig tetszik megbántam a házat, amit vásároltunk, mert rájöttem, hogy nem tetszik a környék. Lakva ismerem meg a helyet és mikor oda utazgáltunk mindig szimpatikus volt.

Nem érzem itt jól magam, már van egy pici gyerekünk, aki ovis, az ő életét se szeretném nagy mértékben megváltoztatni, de nem szeretnék ezen a településen maradni.

Páromnak már hónapok óta napi szinten mondom és el vagyok keseredve.

A párom azonban meg is érti a problémám, ami nem tetszik a településben, de ő nagyon szereti. Közel van a családja ( ez az egyetlen előny, hogy a gyerekünk sokat tudja látogatni a párom szüleit meg unokatesóját, keresztszüleit)

Viszont én azt érzem már titkon mindennap elsírom magam, hogy menni akarok, mert nekem nem ez az álmom.

Az a bajom itt, hogy túl kicsi a település. Közel van a város, mert 15-20 percre van, de úgy érzem én itt halálra unom magam, főleg a kicsivel.

Már mielőtt ide költöztünk is el voltam bizonytalanodva.

A városban élnék szívesen, ahol rengeteg a program, mert itt a gyerekeknek nincs semmi.

Ahol én is jobban ki tudnék kapcsolódni, mert pl..a városban van nagyon sok mozgás lehetőség.

Rosszul vagyok, hogy itt alig tudok sétálni a picivel, mert az egész település vagy 6 utcából áll.

Hamarosan a gyerekünk úgyis oda fog járni suliba, ami busszal hosszabb és elég rossz lesz eleinte..

Igazából eleinte tetszett nekem a ház, meg fantasztikus volt a páromék segítsége, jó volt az, hogy olcsón családi házhoz jutottunk, hogy nem kellett hitel. A lényeg volt, hogy végre összeköltözhessünk, meg nem akartunk panelbe menni.

De most úgy érzem, hogy még panelbe is szívesen mennék, ami szörnyen ellentmondásos, mert mindig elitéltem, hogy én ott nem bírnék lenni. Nem mellesleg van kutyánk, cicánk.

Örülnék, ha elmondanàtok a véleményeteket, félek, hogy a párkapcsolatunk rovására fog menni a kedvtelenségem, a szomorúságom, a motiválatlanságom és nem szeretném, hogy a gyerekeink ezt lássák rajtam.

2023. júl. 15. 08:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%

És lehet persze sütni-főzni, hurkát kolbászt tölteni, kézimunkázni, goblejnt, gobelint varrni, horgolni, kötni, ruhákat varrni.

Bár hiába is mondom, biztos azt se tudod mi a goblejn, a városi lányok már lassan a fazékot se tudják elkülöníteni a serpenyőtől. De Te még fiatal vagy, fejlesztheted magadat, a falubeliektől is tanulhatsz számos dolgot. Nem muszáj neked is megrekedned a városi műkörmös-dezodoros-kenceficés-mcdonalds és pizza-kajarendelős divatmajmok szintjén.

2023. júl. 22. 22:48
 22/22 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Majd lesz valahogy@
2023. júl. 24. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!