Ha vásároltam egy lakást,ès az eladó/règi tulajdonos nem jelentkezett ki arról a címről(magyarul továbbra is mintha ott lakna,oda van bejelentve)bármikor azt mondhatja,hogy ő is ott lakik?
Figyelt kérdés
Szinte tele van minden nap a postaládám az ő levelükkel,ilyen olyan hivatalos küldemènyükkel..
Eladták nekem a lakást ès leléptek külföldre dolgozni,ott viszont gondolom szállón èlnek.
2022. jún. 8. 08:10
1/5 anonim válasza:
Az eladó kilehet jelentkezve,de senkit sem értesített,hogy címe megváltozott
2/5 anonim válasza:
Le kell kérdezni, hogy ki van bejelentve a lakásba. És meg kell szüntetni a lakcímét annak aki jogcím nélkül van oda bejelentve. Egyébként én is vettem egy lakást, másfél éve nekem is érkeznek a levelek az előző tulajdonos nevére, mindenkinek tartozik akinek csak lehet.
3/5 anonim válasza:
bemész a kormányablakhoz és megkérdezed hogy van-e valaki bejelentve, ha van akkor te ki tudod ott jelenteni. A levelekkel meg nem foglalkozol.
4/5 anonim válasza:
Jól írják az előzőek, simán lehet, hogy kijelentkezett, de a szolgáltatóknál nem jelezte.
Esetleg írd ki a postaládádra (vagy beszélj a postással), hogy XY már nem lakik ott, a levelek menjenek vissza a feladónak "címzett elköltözött" megjegyzéssel.
5/5 anonim válasza:
Ugyanez volt nekem. Be voltak jelentkezve vagy négyen a lakásba fél év után jöttem rá. Be kell menni a kormanyablakba, vidd a szerződésed és elindítják a kényszerkijelentést. Kb 1 hónap lesz, kapsz levelet ha megtörténik. A postai levelek attól meg ugyanúgy hozzád jönnek majd. Esetleg írhatsz a szolgáltatóknak hogy elköltöztek. Vagy ráirod a levélre hogy vissza a feladónak, címzett ismeretlen és leadod a postán. Vagy szimplán kidobod a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!